召喚王MOZ討論區 (2)

891 回覆
12 Like 1 Dislike
上網前前後後用左成兩年收卡,終於比我砌到副雷軍
過兩日影上來分享下

要兩年

全齊卡?

唔係啦

之前張熱岩龍王好難搵,試過同人傾好哂價錢,點知條友轉頭放比另一個出價更高的人。

炒家可恥

加上雷軍基卡又比人hold 起哂,要分開幾次收

熱岩龍王係當年都算難搵 你收左幾錢
我想將我副火貝雷軍變返光/大地 不過冇乜心機收返D卡

我都想搵張熱岩龍王 不過冇人放/冇正常價放

我三百幾收左,其實都覺得貴,不過想一完童年夢先收。

之前有人開價$650,痴線

呢張根本唔值三百

冇法,儲卡本身已經係個坑。

明知佢唔值,但又想買。

根本卡就無正常價,紙一張
只有比唔比得起

有咁多卡

就係呢篇

有興趣要呀 tg傾好嗎

id: plautelegram

過兩日影上來分享下

要兩年

全齊卡?

唔係啦

之前張熱岩龍王好難搵,試過同人傾好哂價錢,點知條友轉頭放比另一個出價更高的人。

炒家可恥

雷軍超好玩,有火貝地光四個屬性

主力組合有龍、貝、40颱、80颱

加上又有主角光環
過兩日影上來分享下

要兩年

全齊卡?

唔係啦

炒家可恥

雷軍超好玩,有火貝地光四個屬性

主力組合有龍、貝、40颱、80颱

加上又有主角光環

童年夢想
岩岩重玩 想由米多羅玩起
有無巴打有卡放
岩岩重玩 想由米多羅玩起
有無巴打有卡放

米多羅閃就冇乜重覆 白卡岩唔岩?
你岩就TG聯絡我啦 id係上面
過兩日影上來分享下

要兩年

全齊卡?

唔係啦

炒家可恥

呢張根本唔值三百

明知佢唔值,但又想買。

只有比唔比得起

無話俾唔起既,有工返就有錢架啦
但係無必要要咁樣去俾錢人賺

等伍寶巴打整起啲卡黎玩好過啦
到時再去果個Page宣傳下,應該會對個價有啲影響既
過兩日影上來分享下

要兩年

全齊卡?

唔係啦

炒家可恥

呢張根本唔值三百

明知佢唔值,但又想買。

只有比唔比得起

玩真卡的繼續玩真卡
而家有好多人都會影印黎玩,包括我

呢張根本唔值三百

明知佢唔值,但又想買。

只有比唔比得起

玩真卡的繼續玩真卡
而家有好多人都會影印黎玩,包括我

雖然我都覺得自己印都係可行,但始終真卡先會最靚。
如果想玩返,影印版可以點入手?
召喚王真係童年回憶
誠收以下一堆咭:
莫哥拿-全能之神,惡魔的願望,羅古大師的憤怒,補牌咭,封截王
宇宙篇-羅古大師的激怒,封龍香,古哥拉斯大召典,恐怖咭收買佬,力量交換(10.30.50.70.90), 剛力革命(20.40.60.80.100),萬物之龍,嘉達(女)

會唔會有巴打割愛
召喚王真係童年回憶

一係就自己搵Printer印住先,靚啲既影印版伍寶巴打已經同上面聯絡緊,應該未有咁快有
召喚王真係童年回憶

一係就自己搵Printer印住先,靚啲既影印版伍寶巴打已經同上面聯絡緊,應該未有咁快有

巴打係唔係唔整尼奧斯?
有無巴打會放莫哥拿同宇宙既白卡?見sbmoz個啲$5起

我有宇宙篇白卡呀,pm me

你留telegram俾我ok? 做緊野轉頭搵巴打你

冇TG,pm 你電話比我wtps

哪有pm

好撚正
召喚王真係童年回憶

巴打係唔係唔整尼奧斯?

第一手我會整小小莫哥拿出黎睇左版先
一定唔會快 你諗下我落order 再運落黎 摸上手睇下咩質地先再決定整唔整
而且卡圖既質素同正版一定差d 閃卡更加會變哂色
真係拎黎玩
Btw 我除左星期六日有時間搞 閒日都忙到隻蟹咁
影印算
召喚王真係童年回憶

巴打係唔係唔整尼奧斯?

第一手我會整小小莫哥拿出黎睇左版先
一定唔會快 你諗下我落order 再運落黎 摸上手睇下咩質地先再決定整唔整
而且卡圖既質素同正版一定差d 閃卡更加會變哂色
真係拎黎玩
Btw 我除左星期六日有時間搞 閒日都忙到隻蟹咁

都係大家圍內玩下姐

Facebook 個group 見到

Facebook 個group 見到

又出現呢幅圖
見好多都係買賣 其實仲會唔會有換既市場
痴媽根
幾張封壺幾張布鈴鈴幾張貝獸仙人

換要睇雙方意願
買就快啲交易到

換要睇雙方意願
買就快啲交易到

我prefer換 不過要咁岩兩條友都有卡岩洗先難

換要睇雙方意願
買就快啲交易到

我prefer換 不過要咁岩兩條友都有卡岩洗先難

咁又係 自己想換啲落deck咭返黎 但其實砌完又無地方玩

你係咪有卡換呀,可以擺個list係到,有心人會搵你

我都想換多,不過夾唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞