我地需要新區旗

748 回覆
2039 Like 48 Dislike
好靚
3同25
20同21
係咪重覆咗?
I want this
唔要抽氣扇形狀!
絕對就係咁 香港人 係搵唔到身份認同的
呢樣野 係非常可怕 我地既文化好似續漸縮窄緊咁
無咩本土文化 一味得外來文化入侵 同潮流⋯

無錯 好似個日612 咁 左右都係同路人 個種團結性 真係好近大家個陣既'同一顆心'
其實某程度上 撕烈我地既 都係共x黨⋯ 做好多野 去分裂我地 消滅我地民族
69 612有落過經過金鐘你會明白果種無私果種手望相助先係真正香港人嘅價值
你幫我我幫佢大家唔係為咁嘅咩利益只係因為今日企得係到嘅都係真正愛香港嘅香港人
我地可以經一啲旗幟歌曲去代表返香港人去搵返代表香港人嘅身分認同
可以比左右隔離知道其實你唔係自己一個人
當然驚有人會反感你咪同佢解釋依一個係代表香港代表香港人嘅旗幟
同大家口耳相傳到一定嘅程度之後會點唔洗解釋啦
區唔區旗呢啲好死
需要軍事力量
大家要記住 真係想獨立, 可能會有犧牲。。。

首先要有軍武同解放軍射過。。。

利申: 我都希望有呢一日, 我唔怕死, 但我怕我屋企人受傷
個post有問題
一睇全部圖就彈app
要有正氣黑社會同外國勢力wo真心。。。未必有國家咁夠薑應援,除非中美再薑d
呢張好靚喎
揀呢個得唔得
雇傭兵呢?
我都認同 今次唔應該提獨立先 暗地裡知 本質上係點就夠
廢事騎劫左 混亂
個種同舟共濟、 守望相助既精神 真係完美呈現到出黎
慶幸發夢夢到過係現場 好感動⋯
呢張夠啦
可以將粒花移左少少
投票加埋依張啦 唔改都好靚
以前雨革 69 612 果種先係真正嘅香港
真正嘅烏托邦
一班人一齊唔係因為咩得益而有著一個睇唔到摸唔到嘅目標出發
其實香港人一係都係一群熱血有夢想有理想嘅人
只不過係外來嘅文化不停打擊我地
今次80 90 00要攜手帶返香港做真東方之珠
(重要)檢討香港民族性
https://lih.kg/1219534
Live free or die
獨立嘅原因並唔係保護自己
而係要保護我哋重視嘅人
我哋嘅下一代!!
同埋如果咁啱果日有經過金鐘又咁啱落去食早餐
你睇到老麥大家樂成幾百人排隊無人推無人迫無人打尖無人叫囂無人大聲講電話
大家只係靜靜咁傾計碌下連登
食完野全部自己乖乖執好抹埋台拎過去比姐姐
試問一下香港有咩時間可以做到咁高質
只有一班有理想有教養知道咩係是非對錯嘅年青人先可以做得出
我開咗個google drive放咗啲圖入去
https://drive.google.com/drive/folders/1J0ajP4t4nuJPrJzvaMtVDF97dGJUTfkQ?usp=sharing

發夢見到唔少人覺得港獨呢步行得太遠
雖然我覺得係有需要,但係為咗避免令暫時團結到嘅香港人再分裂
所以set咗個名做金鐘戰旗
如果做戰旗,就咁藍底黃傘白絲帶?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞