【撤回惡法 淋奠下台】阿仙奴18-19球迷吹水區 MIV

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
係阿狗區po阿狗野都比你屌 有撚病?
你可以選擇無視 無人迫你睇
但係新聞都唔準人po就真係惡過共產黨
係咪條條例一日未撤回一日都唔比po呀屌你老母
【傳媒抗議】

警方下午5時就昨日在立法會的行動召開記者會,記協呼籲同業在會上,穿戴頭盔、反光衣、眼罩等採訪裝備,表達對警方於過去數天,暴力阻礙記者採訪的抗議,多名記者響應。

https://www.facebook.com/715486135226112/posts/2605071596267547?s=1169182469&v=i&sfns=mo

係阿狗區po阿狗野都比你屌 有撚病?
你可以選擇無視 無人迫你睇
但係新聞都唔準人po就真係惡過共產黨
係咪條條例一日未撤回一日都唔比po呀屌你老母
69 612有無出過黎呀?
無就收嗲啦鍵盤仔
佢借d意鬧隊波/愛狗廢姐
做乜咁認真
呢個moment都無乜心情睇其他野啦
泛民呢十年十幾年咁失敗就係因為仲眷戀住03年吹到雞50萬人上街ko左23條
但政府都識吸取經驗 應付遊行 所以要換個方法試下
103萬人上街 證明左你為逃犯條例搞不合作 唔犯法唔暴力
一定有唔小人支持 同埋引到唔同接受程度既人幫手參與

港鐵唔可以唔載你 就算佢要修例杜絕呢個行為都要從長計議慢慢諗 只要你唔好偷雞用特惠就得啦
不過講真 如果賓賓唔走
對紐狗都輸多贏少紐狗越踢越有form
如果幾條公路幾條隧道壞車
拖車公司會唔會工作壓力過大而生病?
拎反光衣比記者

去首爾玩既朋友,強烈建議大家住NG House!!!!!!
着齊裝入記者會
幾時call 國際記者協會
咁耐既 一哥又搵頭盔帶?
條食屎狗一定俾人問點解要暴力對待記者
林奠警犬空難死
rthk 司機
記你老母
外國記者

睇死佢唔答/是但講兩句當答左
call緊速龍嚟先敢開記者會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞