【撤回惡法 淋奠下台】阿仙奴18-19球迷吹水區 MIV

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
Undergrounddv 達哥

一直關注事件,希望傷者盡早康復,天佑香港!

食屎狗黎 我個教畜表哥平時自鳩私到死 今次都有黎幫手
WASHINGTON (Reuters) - U.S. President Donald Trump said on Wednesday he is sure China and Hong Kong will be able to work things out after mass protests against an extradition bill that would allow people to be sent to mainland China for trial descended into chaos.

Trump spoke to reporters at the White House after Hong Kong police fired rubber bullets and tear gas at demonstrators who threw plastic bottles.

垃圾侵侵

侵: 已閱, 你地自己傾掂佢

侵呢啲商家佬冇著數唔好搵佢
Undergrounddv 達哥

一直關注事件,希望傷者盡早康復,天佑香港!

WASHINGTON (Reuters) - U.S. President Donald Trump said on Wednesday he is sure China and Hong Kong will be able to work things out after mass protests against an extradition bill that would allow people to be sent to mainland China for trial descended into chaos.

Trump spoke to reporters at the White House after Hong Kong police fired rubber bullets and tear gas at demonstrators who threw plastic bottles.

垃圾侵侵

佢有提仲想點

垃圾侵侵

老奉幫你咩

其實係咪解放軍笠速龍衫
點解要同巿民頂到盡

比人笑警犬,偽進仔笑到心理變態
我女人知我去 只係叫我小心
訓先 聽日見

我聽日都出

我天日都要買定啲俾自己

6uo
大家有共識行動,請幫手推

613行動部署
https://lih.kg/1212252
如果玩屎會變成點
https://lih.kg/1211917
點解無咩消息講聽日
該名政府消息人士續說,《逃犯條例》修訂絕不讓步,「五年前搞了一次佔中,五年後又來一場更大鑊嘅,如果今次讓步,以後還可管下去嗎?到時不是港人治港,是外國人治港。」
明報真係收編左....
呢幾日d headline...
明報真係收編左....
呢幾日d headline...

而家得返蘋果咋
該名政府消息人士續說,《逃犯條例》修訂絕不讓步,「五年前搞了一次佔中,五年後又來一場更大鑊嘅,如果今次讓步,以後還可管下去嗎?到時不是港人治港,是外國人治港。」

而家都唔係港人治港啦

而家都唔係港人治港啦

陳雲:持久戰要成功,必須製作或購買方盾。
https://lih.kg/1211928
呢幾日冇乜點訓
瞓唔著, 分析咗好耐, 諗通咗敵人一個弱點
瞓唔著, 分析咗好耐, 諗通咗敵人一個弱點

就係班建制仆街係好撚驚群眾, 只要夠多人包圍立法會, 就算唔衝, 成個會就已經開唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞