你地聽過串人最精警既說話係咩?

452 回覆
65 Like 25 Dislike
比此比此
追晒得臭你又奶同會計對話好笑
其他都好小學雞
信就信
唔信就唔信
乜撚野係微信?

信就信
唔信就唔信
乜撚野係微信?

勝利者

明明就係兩三年前既topic名

懶咩叻呀你,暗中摘緊名架
唔係對罵
上堂有人唔識答簡單問題
呀sir:你哋應該得閒就企一企起身,比個腦郁下,成日坐住唔健康。
利申:呀sir玩得之人

唔掛得 呀sir 你成堂都企起身啦

呀sir: 見你咁蠢,獎你陪我企到落堂
有次見到有個打雜同個龜婆嗌交
甲:我未同你嗌交,你食我嘅住我嘅痾我嘅瞓我嘅,你重溝我啲女你係咪人嚟? 乙:係佢話做雞做到悶,做到冇癮,我家下安慰佢啫,你都係雞,重係隻老雞添,有冇曾幾何時覺得空虛覺得寂寞覺得凍丫?
甲:有……關你咩事呀? 
乙:唔關我事?我做雞竇都想雞乸好,佢一冇心機就待慢啲客,啲客就會嬲,一嬲就唔嚟,唔嚟就執笠,執笠我就瞓街,你夠膽話唔關我事?
甲:你駁我咀?因住收尾嗰兩年! 乙:收尾兩年同你執骨!
甲:因住生仔冇屎窟! 
乙:冇屎窟個仔係同你生嘅!
甲:我睇你惡得幾耐! 
乙:惡到你斷氣為止!
甲:我… 
乙:你冇化妝好過化妝,做鬼好過做人! 甲:你… 
乙:我做人夾到你抽筋 做鬼嚇到你失魂

做咩post 星爺d 對白出黎

又懶叻
A:我屌你老母
B:爸爸
應該唔算好串 但嗰時A即刻講唔撚到嘢

有個同事要同會計部嘅同事claim的士錢
:同事 :會計
:呢度係上個月嘅的士單
:乜你唔係有揸車咩,做乜搭咁多的士?
:咁你屋企夠有電飯煲啦,你又出街食飯?
:dead air
之後成個office陰陰咀笑

呢個正
你老母被狗屌
我屌你老母呀

:你咁黑心 睇住臨尾嗰幾年呀
:你睇住你黎緊嗰幾年啊

同學隻手好多手汗
我話:你成拎住個泳池出街,唔重嘅咩?

有次樓下排緊隊買早餐 下個到我
有個四十幾歲既阿叔同應該佢老母既老友記
企左係我格離揀野食
咁前面個人走左
到我行埋去叫
個老友記就行左上前 準備叫咁款
我就唱住佢 喂呀婆呢度排隊嫁喎
佢就唔撚認話係行埋去睇
我咪話我唱遲左你叫埋啦

呢個時候佢個仔(呀叔)就埋黎幫口
話“屌你老味無d家教 識唔識尊重老人家嫁”
我就屌鳩佢
要尊重唔撚

要尊重唔撚托你老母上山比人拜?
朝早流流帶你老母落黎比人屌? 你有無家教呀?
再行前一步兇鳩佢
佢又係咁口upup話我無家教
佢老母就拉鳩住佢話算啦算啦

你只係惡,唔精警
仲有次踢波,有條煩膠fd狂講on9野
朋友A :你再嘈信唔信我一個波省落你條j度?
煩膠 :吓?我驚個波會爆喎
朋友B :你嗰枝針黎架?
全場
I'm not insulting you, I'm describing you

高質
如果等錢洗,點解唔試下申請綜緩呢
聽過個朋友講佢有個親戚擺酒請佢去飲,我朋友答個親戚下次先去
同學隻手好多手汗
我話:你成日拎住個泳池出街,唔重嘅咩?

其實上面有好幾個都唔錯
但你呢個完全係唔得
我有女 你呢
同學隻手好多手汗
我話:你成日拎住個泳池出街,唔重嘅咩?

其實上面有好幾個都唔錯
但你呢個完全係唔得

不能同意更多
: 食kfc個店員比四個手套我
:見你成隻狗咁咪比四隻你

某連登post

我屌
有次喺圖書館排隊借書,有個三唔識七既毒撚無啦啦走過黎問:做咩你會借呢本書嘅?我冇應佢,佢仲指住本書話:睇個樣都知唔好睇啦!之後我同佢講:我睇你個樣夠知你唔好睇啦!
->
-> ->
兩個師奶鬧交

師奶A: 死契家婆!
師奶B: 係呀 契你老公
屌你老母非洲呀,我巴西嫁
同埋
1212 1212隻手呀
LOL對話

台狗 港狗

: 智障港狗,去佔中吧,智障就應該佔中

: 那你去捷運被人斬吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞