你地聽過串人最精警既說話係咩?

452 回覆
65 Like 25 Dislike
A:我屌你老母
B:爸爸
應該唔算好串 但嗰時A即刻講唔撚到嘢

叫人爸爸好撚on9
咁係咪要回 乖 咁啊
你地班友應該最襯得起我戈名
“If I were your wife, I’d put poison in your tea!”

“If I were your husband, I’d drink it”

Well done, Winston Churchill
屌你都曬精
運登但質左好多唉
連登低質左好多唉
老闆:你有冇搞錯呀!冇開單!?
我:我冇搞錯呀,我真係冇開單呀
一定係臭你又奶
俾條女咁樣串返真係語塞,冇野好講
成件事唔係你錯,係你老豆老母錯姐,生你出黎
唉 你想提升你話術最快嘅方法就係毒啞自己
有個同事要同會計部嘅同事claim的士錢
:同事 :會計
:呢度係上個月嘅的士單
:乜你唔係有揸車咩,做乜搭咁多的士?
:咁你屋企夠有電飯煲啦,你又出街食飯?
:dead air
之後成個office陰陰咀笑

A:我屌你老母
B:爸爸
應該唔算好串 但嗰時A即刻講唔撚到嘢

叫人爸爸好撚on9
咁係咪要回 乖 咁啊

放心啦 又唔係屌你嗰個 唔洗幫手諗點答
拎個閪當八達通嘟啊笨
大部份都咁撚低質 知唔知乜撚野叫精景
大部份都咁撚低質 知唔知乜撚野叫精警
馬路英雄
:你點揸車架?你撞我?
:你又點揸車架?你又俾我撞?
你把口都幾撚臭 洗唔洗買支牙膏俾你擦牙呀

直接咁仲好啦
同班死敵:咩牙?
我:咩咩牙?羊咩咩牙?

睇到呢個
真係起左雞皮
點解唔試叫你老母去醫院check下有冇野係佢個西入面?話唔定可以搵番你個腦
點解唔試叫你老母去醫院check下有冇野係佢個西入面?話唔定可以搵番你個腦
同學a: 嘩乜你地兩個男人去睇戲咁基既
同學b: 兩個男人去睇戲就係基 咁你成家去睇戲係咪亂倫
落雨 個frd擔住把遮講
frd: 屌 咁細把遮jer咩
我: 係呀 撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞