你地聽過串人最精警既說話係咩?

452 回覆
65 Like 25 Dislike
有次見到有個打雜同個龜婆嗌交
甲:我未同你嗌交,你食我嘅住我嘅痾我嘅瞓我嘅,你重溝我啲女你係咪人嚟? 乙:係佢話做雞做到悶,做到冇癮,我家下安慰佢啫,你都係雞,重係隻老雞添,有冇曾幾何時覺得空虛覺得寂寞覺得凍丫?
甲:有……關你咩事呀? 
乙:唔關我事?我做雞竇都想雞乸好,佢一冇心機就待慢啲客,啲客就會嬲,一嬲就唔嚟,唔嚟就執笠,執笠我就瞓街,你夠膽話唔關我事?
甲:你駁我咀?因住收尾嗰兩年! 乙:收尾兩年同你執骨!
甲:因住生仔冇屎窟! 
乙:冇屎窟個仔係同你生嘅!
甲:我睇你惡得幾耐! 
乙:惡到你斷氣為止!
甲:我… 
乙:你冇化妝好過化妝,做鬼好過做人! 甲:你… 
乙:我做人夾到你抽筋 做鬼嚇到你失魂

做咩post 星爺d 對白出黎

叻啦
巴士就巴士
小巴就小巴
公你老母臭交車

笑就笑
唔笑就唔笑
你今次依個就係就好笑啦
巴士就巴士
小巴就小巴
公你老母臭交車

笑就笑
唔笑就唔笑
你今次依個就係就唔好笑啦
你個樣好似好唔開心wo
有咩事不如講出來俾大家開心下
:屌你老母咩
:大家咁話
有次見到有個打雜同個龜婆嗌交
甲:我未同你嗌交,你食我嘅住我嘅痾我嘅瞓我嘅,你重溝我啲女你係咪人嚟? 乙:係佢話做雞做到悶,做到冇癮,我家下安慰佢啫,你都係雞,重係隻老雞添,有冇曾幾何時覺得空虛覺得寂寞覺得凍丫?
甲:有……關你咩事呀? 
乙:唔關我事?我做雞竇都想雞乸好,佢一冇心機就待慢啲客,啲客就會嬲,一嬲就唔嚟,唔嚟就執笠,執笠我就瞓街,你夠膽話唔關我事?
甲:你駁我咀?因住收尾嗰兩年! 乙:收尾兩年同你執骨!
甲:因住生仔冇屎窟! 
乙:冇屎窟個仔係同你生嘅!
甲:我睇你惡得幾耐! 
乙:惡到你斷氣為止!
甲:我… 
乙:你冇化妝好過化妝,做鬼好過做人! 甲:你… 
乙:我做人夾到你抽筋 做鬼嚇到你失魂

咁你o係裏面做定係雞蟲?
踢波比賽
對面隊有條友好煩 hi一hi又叫foul 近邊線又自己舉手叫出界 個球證都冇乜點理佢㗎喇
咁之後對面果隊入左波
不過球證以為我果隊個龍門喺白界前撈得出個波

對面隊條友喺度大叫幾次
球證! 入咗喎! 個球證冇理到佢
人地波都開埋仲嘈
之後佢嘈到我都覺得煩

我大大聲喺個場度嗌
: 依家你係球證定佢係球證呀屌你老母!洗唔洗比撚埋個球證你做呀?

之後我出面睇波啲朋友瘋狂拍手
做野嗰時聽到附近同事講某犯眾憎同事是非
A:邊有人咁做先得架?都唔個點解咁鬼蠢!
B:佢出世嗰時醫生掹唔切佢出黎,焗親個腦,係咁架啦
當刻想像左一下情況笑左出黎
有個朋友把口好鬼賤好搞笑 以前幾個人一齊玩
另外一個朋友就話 你把口再咁賤 遲啲就好似嗰個啊婆咁 (個啊婆坐住輪椅)
口賤嗰個朋友就秒回:岩啊 咁你就係推住我嗰個賓妹啊 (俾人串嗰個皮膚有啲黑
佢即刻冇聲出 我地笑到仆街
成個post想點
: 我 :fd
: 你屋企有無電腦借嚟用?
: 你屋企有無床?

應該話 你有冇條女借黎用下
屌你老母成個post都on9到打冷震
小學畢業未
睇緊劇,主角同人搵槍互相指住大家,對峙緊,roommate行過見到

roommate

你知唔知咁樣喺現實生活冇可能架
梗係啦,係人有槍指住你正常都開咗槍啦

係office睇 忍笑忍得好辛苦
乘客:Times Square 有落丫

(司機照平時開車,過左)

乘客:都話時代廣場有落

司機:屌,講乜撚英文,唔識聽

乘客:咁簡單都唔識聽,抵你成世人都揸小巴

低質 仲人身攻擊 垃圾

佢識英文咪又係坐小巴...

咁叻唔自己揸車
聽過個朋友講佢有個親戚擺酒請佢去飲,我朋友答個親戚下次先去

有條女笑尻另一條女話佢冇下巴
我話:你分個俾佢囉, 橫掂你有2個
隔壁屋阿伯成日開口埋口「屌你老母」
有日佢老婆頂唔順話「你係咪屌呀? 佢係下面等緊你呀, 你係就快啲去屌佢呀! 成鳩日屌人老母!」
大家想多五毛定多小學雞,我寧願要五毛
有一次個朋友問我借錢去買飯
我:
朋友:

:喂,借住廿蚊嚟食飯先啦
:吓⋯⋯你上次借完都未還畀我

:放心啦,我實還㗎喎
:不,你還咗之前啲債先

(跟住佢就有啲唔耐煩咁嘅樣

:依家問得你借證明我冇錢還啦,我實還實㗎!
:吓⋯⋯
:唔通我會講過唔算數咩?
:吓⋯⋯
:屌你老母⋯⋯快啲借嚟喇
:點信你呀?你又講過唔算數喇⋯⋯

做咩姐你

好撚串
我嘅肥係短暫嘅,你嘅醜係永遠嘅
支那:有什麼東西是咱們中國人做不到的?中國是世界第一大國 你們這些祟洋狗還是乖乖的做美國佬的奴隸吧
網民:選個總統出來看看

點解仲未有
你覺得做女人有著數咁你唔撚拎塊閪出黎當八達通嘟

on9仔
信就信
唔信就唔信
乜撚野係微信?

屌笑死,留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞