你地聽過串人最精警既說話係咩?

452 回覆
65 Like 25 Dislike
知唔知中國點解咁多人?因為中國係一個人都冇死過
from 秋前算帳

知唔知一國兩制最偉大既地方係咩
最偉大既地方係 佢自己都知道 佢自己個制 係嚇親人架

秋前真係百聽不厭

仲有末世財神
中學時期
:喂,借$2黎買野食,一陣比翻你
:好啊!
......................................
買完之後 翻到課室
:喂,我果$2呢?
:$2咁少都要追啊?
:咁$2咁少你又借屌你老母

呢個其實ok. 屌人老母就多左
之前聽過人講
「做咩唔出聲呀?成隻死狗咁,洗唔洗餵生命麵包你食?」

你把口都幾撚臭 洗唔洗買支牙膏俾你擦牙呀
條女唔俾人望就攞花紙包住出街啦
個fd A0
跟住同佢講你就好喇冇失過戀
“If I were your wife, I’d put poison in your tea!”

“If I were your husband, I’d drink it”

中學隔離位

有次比佢kick親
我:「屌你老母咩」
隔離位:「嚟,我帶路

另一次
我:「你呀爺丫」
佢:「我呀爺死左喇喎」
我:「抵死啦,有個咁既孫

明明好on9,但次次諗起都會笑一笑
A:我屌你老母
B:爸爸
應該唔算好串 但嗰時A即刻講唔撚到嘢
早d死啦你
拜埋你山先死
點解仲未有
你覺得做女人有著數咁你唔撚拎塊閪出黎當八達通嘟
點解仲未有
你覺得做女人有著數咁你唔撚拎塊閪出黎當八達通嘟

一早有啦盲西
好笑
你把口都幾撚臭 洗唔洗買支牙膏俾你擦牙呀

你把口臭到 你幫我含撚 我都唔想
用屎忽諗都知點解啦問問問
:拎100紙買兩蚊益力多?
:咁你賣唔賣?

中學雞年代
同frd講起奶西

我立場係唔討厭但唔會中意

佢立場係中意

拗拗下

佢話:你唔覺一路奶一路望住條女個舒服樣好正架咩?

我:咁我望唔到佢個樣嘛屌
:我條女靚到天使下凡咁呀
:係天使下凡呀,不過塊面落地先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞