我係358個人其中一個,我好迷惘

454 回覆
2729 Like 36 Dislike
我大年紀過你很多,我想同你講句對不起
出還出 唔好企前線
再俾逗到就仆街
有巴打你咁講安心咗好多
雖然唔知611 612自己係咩角色
但兄弟爬山各自努力
團長就次次帶頭衝
香港大部份人只想人地衝完自己唔洗付出等攞著數
失敗左又可以講風涼說話

樓主,認真你比人抄左牌 出黎都唔好再衝咁前
比人告到入去坐你自己就同香港一齊end game
做後援啦
永遠唔好講
What happens in Wan Chai stays in Wan Chai
永遠唔好講
What happens in Wan Chai stays in Wan Chai
你依家又無被捕 有咩好怕。

老實講,唔出 唔代表你無事。

即係, 你改變唔到嘅。

611 出,你盡咗最後努力。 對得住所有人。
就算係網上講野 都唔敢講要叫人衝
因為自己都係唔衝
自己決定啦

但琴晚開頭無裝備個班差佬人數又少
個時都攻唔到
速龍黎增援個刻要走啦

聽閒告事打道有記者提你地要走俾差佬夾
你地屌返人轉頭
有時d位錯過咗就無得隔硬黎
358 個人回黨受審3,5,7年
我都俾人抄咗,但仲係學護
如果真係落charge係咪唔駛入HA
集中辯論投票

[公投]究竟幾時出嚟?
https://lih.kg/1199505
358個義士!如果你地怕比人日後被拘捕既,入一入黎,我可能搵到 脫罪 告唔入 既證據!!!!!
https://lih.kg/1201938
打算買水買鹽水買口罩去幫手 唔可以太前了
買完物資可以比邊個
第一次參與 0知識
想幫手出一分力
完 唔駛入
巴打我都係被捕嘅其中一位 即係你俾人拉嗰陣我都係你側邊 講真驚我都驚 唔好行咁前 當幫下手 正所謂人多好辦事 以自己安全行先咪冇問題囉 或者你聽朝先出去 日光日白喺中環行吓 野下餐唔會死嘅
我屌你老母 你老母俾三百隻狗屌都好少啫
一樣
無錯、好好休息,多謝你!
登記身份證定點 有咩需要幫忙 可留tg
登記身份證定點 有咩需要幫忙 可留tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞