我係358個人其中一個,我好迷惘

454 回覆
2729 Like 36 Dislike
🤣🤣
passport ready
問十個有九個都話個reocrd抹唔甩,唉好大壓力
驚就唔好出
出就唔好驚
進可攻退可守 當無人就要識得退呀巴打
巴打唔好衝啦,留返條後路俾自己,你重有未來啊
辛苦哂,好好休息呀
大家咁樣打擊士氣,重邊撚到有人出
俾人點咗相就唔好再出啦
你地已經做咗好多嘢辛苦曬
當你今日比人打, 但你知你聽日會死, 你會唔會反抗
你咁後生
爸爸媽媽關心你好正常

自己小心d

如果我係你父母,我可能唔比你出街

可能過多十幾年,你可以同老婆仔女一x出嚟

我係你阿爸都會proud

不過自己要小心

有哂planning, 因為trade war last 好耐
嚟m點算好
https://lih.kg/1199032

求絲打教我止痛
真心,要去都唔好企最前,出席打氣處理下物資就好了。

感謝你嘅勇氣
你問我嘅 我會答你唔好出 因為你已經做得夠多 而且比狗點左相 好危險而且你仲好後生

但如果你真係想出嘅 我會建議你留係後排 唔好企咁前 你要冒嘅風險比其他人再高

對唔住我個一晚救唔到你地三百幾人 我都係好彩先冇比速龍捉到 對唔住
係,我都唔建議出嚟
因為外資做緊嘢
岩岩見到朋友share 黎,請Like , 多個page 講612 號要做咩,都幾好,多d 人支持,如果唔係香港玩完!

https://www.facebook.com/103team/
唔洗迷惘,新疆集中營嘅人超過二百萬。

遊過行,反對過政府嘅港豬應該都唔過二百萬,蚛蟈絕對有曬經驗管理二百萬人嘅集中營,港豬都只會係遲你幾年入集中營過世。

集中營二百萬嘅新疆人真係個個行過出嚟反支那咩,雖然好多新疆人好勇武,又炸過天安門,又周圍斬大陸豬,日日都炸公安局,炸警車,去到連買沙糖都要實名登記,莫過話鐵器。

好多都只係只係出過聲,或者係無端端就俾捉入集中營。
港豬其實有曬資格申請政府難民,係極權管治下,就算8964天安門嘅學生無講過打倒共產黨,無話共匪落台,要求結束一黨專政,中共都殺曬啲學生。

更何年年集會,上街嘅港豬,打倒共匪嘅又有,串習帝嘅又有,結束一黨專政這句口號已經係顛覆國家

放心港豬只不過係遲你幾年入集中營
把打真係唔好出

你睇我名都知係x中

唔好出,20幾號先再唸

中美起碼打幾十年
大家加油呀!我已經做唔到啲咩,比左錢出去叫人幫手買物資,盡左最後嘅努力了。大家頂住!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞