我係358個人其中一個,我好迷惘

454 回覆
2729 Like 36 Dislike
做後援、聲援既角色,有其他幫到手既地方,不一定要係前線。
自己決定啦,有條件就留耐啲,無條件就諗下先,但一過咗香港就玩完,到時無得後悔
琴晚咁多直播拍曬片,除非當時全程戴口罩,否則好難走得甩。
我已經去左一轉狗屋 但1112都想幫手 有咩途徑?
可唔可以學術討論下或者講下發夢果陣你見到啲咩
我都好淆。
早幾年有去光復,但而家人大左,抗爭成本大左,真係會怕。
如果尋晚再多人再亂多少少 就會被定為暴動
到時唔係非法集結坐幾個月咁簡單
今朝睇新聞,雖然戴曬口罩,但一睇就知好多都係20出頭既後生仔,覺得好心up

預左會收負評,但係真心,年輕人,如果你讀到下書,家庭和睦,真係唔值得咁做
如果抗命成功,所有義士都唔會係罪犯
感謝你的付出
明白的,唔洗對唔住,其他人都會接力。
今日搭車返工都好似聽到耳邊有警車聲咁,合埋眼又會見返琴晚好多差佬啲畫面。
唔衝唔緊要,最緊要唔好督灰或者提供物資都可以。係自己附近藥房買啲生理鹽水,留意到琴晚有啲手足仲用緊水沖胡椒。

有經驗既人可以提多啲身邊人點處理呢啲傷勢。
琴晚先有人暗角打鑊。
要出就唔好係前線
同睇時機自己走人

你要記住你既目的係唔被捕
心理壓力真係好大,琴日點左相,再拉真係仆街。
真係怕既話就去跟啲政黨靜坐,勢色唔對就閃。
記得要深思熟慮
如果接受唔到個後果就唔好做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞