我係358個人其中一個,我好迷惘

454 回覆
2729 Like 36 Dislike
我唔係灣仔個358人 但3點幾走個陣都比警察逗到 都抄咗名同搜袋 唔知佢隨身cam有無開 有就應該影到樣 我都唔知聽日同後日點好迷惘
我哋欠咗你....
睇完好能安
第一樣野要學嘅 就係睇幾時走佬 同埋走去邊度
你嘅目的唔係要同黑警打交 而係拖到佢不能有效執法 累到死狗咁款
所以衝嗰啲其實要見好就收 玩完去第二度再玩過 咁先玩得長久
自己諗吧,最緊要理智,唔好比熱血沖昏

同埋,出黎唔一定做衝果個啫 🤔
唔會有案底㗎 怕什麼
辛苦哂
萬事小心
我朋友都係其中一個...之前仲買左8月火車飛去西藏 而家唔知去唔去好
去,由你成為358開始,你點都比黑警攪
申請難民
你自己有冇覺悟先
唔好
我都358之一
我唔會理我一定會繼續係前線
呢件事一黎為自己
二黎為將來先係最重要
多謝你嘅付出
同感 留係告士打道 直至被狗開車過黎包圍我地
我認我係懦夫 無留守到最後 走左入去酒巴街果邊走左
係車到睇直播 見到成班義士比人包圍係警署 個心真係好唔舒服
仲要今日出去 見個個人都好似冇事發生過
照常生活咁樣 其實真係好心灰意冷
不過11號我都會照出
因為呢個係保住屬於我地既香港最後機會
各位聽日見

冇咩可以為你做到……但加油
岩岩見到朋友share 黎,請Like , 多個page 講612 號要做咩,都幾好,多d 人支持,如果唔係香港玩完!

https://www.facebook.com/103team/
唔好去 真心!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞