747 回覆
2667 Like 60 Dislike
少食菜同生果所以發燒
6. 試過支沐浴露用得七七八八,佢加左啲水落去繼續用,話過佢之後以後冇再咁做。

我老母都係咁,ching 你點同佢我講?
咩機唔得呀?
你知唔知點解要浸衫呀,要落洗衣液浸架,倒埋浸衫水落去未唔駛再落咁多洗衣液囉,倒埋浸衫水落部洗衣機到重得幾多呀?你識唔撚識洗衫架?
白撚痴,唔識機械唔識家務咪撚扮專家啦,同d白痴老母一鳩樣on9
唔乜撚野識機械呀屌你老母 咪話睇你果部乜撚野機囉 影部機出嚟先嘈啦你老母係咪生小左個腦比你呀 叫你睇下部機都叫唔識機械? 你d咁嘅閪態度咪抵你有個咁樣嘅老母囉臭坑出臭草
新手機要充過夜充滿電先可以開始用
影你老母個閪就影,部部都得架啦on9,你d死柒頭柒撚左就深潛啦,家務又唔撚識做,講機械又係到鳩嗡,你老母生撚左你個白痴傻閪出黎都唔撚知為乜,你老母俾狗屌生撚左你條契弟,真係登你個老母可憐,單機啦傻閪
叫你講下乜機又唔撚講你咪係到鳩嗡囉 一味你話係就係咪似足你老母 你睇你同你老母咪一撚樣on9囉 你咁撚on9自我梗係唔知其他人有乜野用 但我就知你老母生你出嚟咪拎嚟激鳩自己之餘仲生埋d on9性格比你on9仔等佢又有得激下你個on9仔囉
唔好食咁多公仔麵,因為有蠟,
會積住起個胃,形成一大舊蠟
跟著我同老母講 D鹼液個no. of mole冇多到啊
個啊sir教中文架?
晚餐食飯會肥 食壽司就唔會肥
用電子銀包刷積分=碌到好多卡數
就算即刻轉返入銀行交卡數都唔得
佢唔係打錯字啊 D老人家真係以為係蠟燭個蠟lor
聽電話一定要用右耳,用左耳會高90%幅射
因為驚幅射所以屋企從來冇微波爐
女人要食菜
照你咁講飲水都可能會致癌
其實每個人每日都可能接觸、吸收好多致癌物,好似你咁疑神疑鬼,不如去證明埋你生活接觸既所有嘢係咪都可能致癌?
大部分嘢都係檢查唔出會致癌,就會話佢唔會致癌,呢個邏輯有咩問題?
其實係打得機多->熱氣->病
第一 啱喎,香港好多細舖都係黑店
仲有唔飲湯同成日出街食飯呢?
佢弱智架?
打司疙係你口喝
個post好笑
我細個時
老母極相信棒下出孝子
仲話我老豆同阿嫲太縱容我
佢話佢自己細個都係咁俾父母打
仲話用藤條打已經好好

你夠膽去隔離屋/搵阿嫲出頭
就打多你兩錢重

而家,見到特首話啲議員
搵外國勢力干預
真係好撚好笑
原來真係中國人思想嚟

搵隔離屋求救?
打多你兩錢重
擺保暖壺入雪櫃雪
到底係想test保暖壺夠唔夠保暖定雪櫃夠唔夠凍

仲有係婆婆講嘅:
-食雪條唔可以開風扇 會融得好快
唔開咁熱咪都係融得快
-食完雪糕唔可以飲水 會肚痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞