747 回覆
2667 Like 60 Dislike
痾尿痾污穢咗嗰馬桶前面係老竇
後面係我
食咁多薯片,一陣屙血
個口又牙肉腫叫晒救命

(總之一定好多咒語)
沖涼啲濕氣整到啲磁磚爆裂
(其實嗰啲係空心磚,裝修佬偷工減料)
所有病嘅成因都係打得機多
你沖涼啲熱氣谷晒係間屋
快啲沖完出返嚟

屋企廁所窗唔係直出街
要經騎樓先通到出街
但偏偏當年為咗方便老母煮飯
老豆決定拆咗道騎樓門
所以一吹窗口風
啲廁所味就困係屋內

但明明唔係我搞出嚟
又入埋我數
連中年發福都係
鼻敏感又係睇得電腦多有輻射
點分
呢個唔係冇機會
要睇你同部機有幾近
同埋訊號接收得好唔好
收得唔好係會boost部機
令到輻射增加

但手機輻射唔會直接致命
死因多數係生cancer
落完雨出太陽,會將地下d 污水/細菌 蒸上黎
個時出街會好易病
好似係真
On9奶奶,即係我老公個老母,物理化學雙修:

1.掠衫唔加衫夾會吹落街(利申:掠喺露台掠衫車,車高1.2米,露台欄高1.3米;主要係細領Tshirt,包括樽領衫)
2.今日好猛太陽,要趁太陽晒到之前收衫,唔係會曬熱(我估係怕曬傷)啲衫,着壞人
3. 碗布抹完條生嘅魚,用洗潔精摞完就可以抹碗裝飯食。
4.新鮮肉買返嚟要喺冰箱雪兩個禮拜先食
5.所有餸(包括湯面、撈面)無論蒸、炒、煮定炆,煮嗰陣必定要落豉油豆粉糖鹽胡椒粉,再贊熟油
6.所有餸,煮到淋就叫好食
7.地拖要全乾拖地
8.今日要煮嘅生魚、肉一定要放喺雪櫃生果格,唔係會變壞(用膠袋或報紙包住,緊貼個蘋果嚟雪;無論氣温係10度定30度)
9.所有食材都係切絲、切燈籠咁薄嘅片或者切粒粒,那怕係要嚟炆或者煲湯
訓多啲教,飲多啲水就唔會病
佢哋嗰代人
係唔會諗原理
只係知上一代人教佢咁做
就一定係啱,要照足嚟做
面對啲新科技
唔識就會好多幻想
諗到乜都當係真
刷完牙個杯一定早要倒轉放,下面墊毛巾
正常放個杯d 積水會儲左係度唔會乾
咪鳩up
廿年前樓下投訴我哋有水滴落去,我老母即刻怒屌對方:「唔畀係你哋樓下滴返上你哋度呀?」
反引力
我相信第二個係唔想你打機先咁講
大佬 你有冇睇篇野其實?柒少陣當幫忙

To date, no adverse health effects have been established as being caused by mobile phone use.

睇埋下面long term effect 一樣冇證據
有咩問題?
廁所水龍頭嘅水乾淨過廚房水龍頭嘅水
日光日白唔好屌閪
生出黎 黑色架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞