[戒丁WHATSAPP群已開] 香港戒丁論壇(3)

1001 回覆
34 Like 17 Dislike
夢到自己破左戒
嚇撚死我
好彩係發夢
上網search左d資料
原來氣功都有類似樹療既野,不過係講緊採樹木既氣,仲有採山、月亮、太陽、宇宙既氣。聽過有d練氣功練到撞邪,我都有d淆

巴打樹療練成點?
一日係屋企冇野做既話會丁成三四次,而且一日唔丁既話就會好撚緊火,情況好嚴重。有冇成功人士比少少意見?
一日係屋企冇野做既話會丁成三四次,而且一日唔丁既話就會好撚緊火,情況好嚴重。有冇成功人士比少少意見?

搞到之前比屋企人見到

搞到之前比屋企人見到

我都係一響屋企冇人就心郁郁
會唔會開埋係膠登宣傳
day14
第16日
你地戒j會唔會戒到條j淺色左???

有少少,同埋龜頭冇咁黑
好事黎

冇野做就去論壇睇文章
上網search左d資料
原來氣功都有類似樹療既野,不過係講緊採樹木既氣,仲有採山、月亮、太陽、宇宙既氣。聽過有d練氣功練到撞邪,我都有d淆

巴打樹療練成點?

冇練過 遲d先練

驚抱到一棵有妖既樹
咁就大檸樂
成功戒j一星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞