[26]繼續電單車經驗交流(31)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我唔忍
前碌貼後碌咁推
做人唔係咁小器嘅 喂 迫力呀
因為要車女女,忍痛放左部小忍
想換返部羊
自己就想換forza 300, keyless 又型
但個座位箱好似勉強放到兩個fullface
google 過暫時見到downtown 可以輕鬆放
要擺野就sym or an400
gts300i 又幾靚仔
飛左條女
Xmax la
羊加埋尾箱都唔怕啦
其實xmax vs an400 vs downtown,邊部容量最大
呢架貴到離哂譜
唔知係咪係台灣習慣左 如果見到有26想同線過車又快過我,我會揸側少少俾佢爬我頭
有無清係本土車行車房實體店見過有駐車架買
就係唔想加尾箱
攝車,泊車好煩,就住就住
忍300斷左產 改件應該會愈黎愈少
r3就唔同
換啦
ssp 狗竇隻衰狗死左未
I have a friend who’s a car saleswoman 👩🏻‍💼 Whenever we talk we never seem to progress beyond motorbikes. Her chopper 🏍is worth twenty three thousand dollars. She’s worth over five hundred and fifty thousand dollars. There’re over sixty eight thousand dollars worth of car wheels and accessories in her car shop🏬
點解唔好300羊?
an400最大 不過兩個fullface 都係放唔落架
然後呢?
300自動波同棍波 匹數扭力都唔同
So?
舊AN400可以放兩頂Fullface之餘,仲有位放雨衣,車鎖…之類嘅雜物
聽日考試路試 報定到先
希望聽日唔好落雨
PS. 落雨改期咗一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞