屌 搞咩香港都死架啦 仲做乜要遊行?

218 回覆
2023 Like 103 Dislike
班消極撚喺度打稻草人
Push
支持,移民
我支持大家去,但係我個人真係唔想幫既得利益者手,你話我自私都冇所謂,自從雨革之後已經死咗心

冇獨善其身,如果香港死,都會陪香港一齊死
真係香港已死 鼓動人上街係呢d 咁ge人 出街果d自求多福吧啦

夾硬話我套光環比你仲話講好多你提都冇提過ge嘢?你唔係想話你冇講你愛香港?定冇叫人尊重你? 真係笑死 有妄想 有閱讀障礙 仲要衝出嚟搶光環 , 算吧啦你 答唔到,應唔到,又唔檢討,你咪繼續拎住d正評打飛機過下半世囉反正睇你咁ge性格、態度、智慧,都唔會幫到香港咩手架啦

啊 唔記得講 你有冇含住金鎖匙出世果句,已經露晒底啦,如果你純粹想反既得利益者,咁你不如慳返啦錯晒fo

唔好再話你冇講啦 自己睇清楚講咗咩啦,而家已經冇面 ,仲要我quote埋笑7你,何必呢
我都好接受人批評
先唔提D人身攻擊先啦 無咩好講
我有講過我愛香港 然後你問我
(知唔知香港係咩地方,香港有咩人,你愛佢d乜?)
而我認為呢個唔係重點 所以無提到咁多
最緊要係想企出黎嘅大家愛唔愛呢個地方
又或者咁講 就算我只係愛香港嘅雞蛋仔
我都會肯6月9號企出黎 因為我點都唔會想佢消失
再之後你提到
(淨係喺度煽動情緒,扮大仁大義,香港冇希望就係因為充斥太多呢d人)
我就唔係好明白咩意思 煽動情緒 可以有好多方面去睇
同一篇文煽動到你咁嬲又得 煽動到其他人鼓起勇氣企出黎又得
又可能有人睇完膠都費事俾就上一頁
即係話 好睇你點去處理同面對個種情緒 同埋 點樣去理解同一篇文
其次 話我扮大仁大義 我就直情睇唔出邊到大仁大義
我甚至講到我做到嘅野唔多 可以算得上係少
不過咁打篇文俾大家睇下都仲可以 咁不如略盡綿力
做到幾多得幾多啦 如果咁係大仁大義 我覺得對其他
有做實事 每次俾政府收皮後 都唔放棄 堅持嘅人唔公平
因為我都講過我都有放棄過 絕對講唔上係大仁大義
再回應返
(你連咩叫抗爭都未搞清楚 學人搞抗爭 仲要有咁多人支持, 香港永遠唔會成功就係咁解。)
老實講 今次你啱呀
我真係唔知咩叫抗爭 我更加唔知點做先好
香港會唔會因為咁永遠唔成功 我都唔知
好多事都係唔知架 但係我覺得 係時候要做下野 錯又點
唔識又點 學人搞抗爭唔好咩? 試到得咁止囉
唔試點知啱定錯 又不如講下你點睇抗爭 你認為點做先好
討論區就係用黎討論架啦 我都無話自己係啱 我反而想有人同我講我錯
教我做返好 教我點樣去抗爭添
覆埋你先啦 可能好多人都好似你咁諗
一次過答曬佢 有咩唔明咪拎出黎講
屌又好 點都好 唔啱傾到啱 咁先係好嘅討論風氣
(成班烏合之眾,只係出嚟搶光 呃正評,6月9行完令自己良心好過d,以後可以同自己講 我有做過嘢架)
我又唔覺得呃到正評有咩用 咁你當我呃正評都得嘅
我無咩所謂 反正正評數同我想表達嘅野又無咩關係
可能有人放低個正皮就走左 睇到無睇過呢
呃到又好 呃唔到又好 呃埋負評都好
最緊要有人睇完會真係思考一下 咁就已經好好
成班烏合之眾又真係無話錯我地
我都唔知有幾多連登仔有權有勢 同時我做到嘅野又真係唔多
今次你又啱
不過就算係成班烏合之眾都無所謂
我仲希望可以集合到更多烏合之眾 聚集更多微不足道嘅力量
(最衰其他人ja 就可以繼續做港豬渡餘生)
呢部份真係唔識覆 唔明你點解GET到我係咁諗
如果你堅持我係咁諗 不如你講下點糾正呢種錯誤嘅思想
我都唔想有人話最衰係邊個邊個
(仲話講好多你提都冇提過ge嘢?你唔係想話你冇講你愛香港?定冇叫人尊重你? )
首先我唔明白點解人與人之間互相尊重係要提點
都係個句啦 唔係政治問題 基本禮貌而已
討論區就係要拎野出黎講架啦 不過俾返尊重呀
我聽你批評 你又聽下我反駁 咁咪得 唔洗下下屌曬老母
又低能又弱智咁嘅 我愛香港個部份都回應左架啦 好 下句
(啊 唔記得講 你有冇含住金鎖匙出世果句,已經露晒底啦,如果你純粹想反既得利益者,咁你不如慳返啦錯晒fo)
集中討論我想唔想反既得利益者就真係錯曬Fo啦
仲有 唔係含住金鎖匙出世 同 反既得利益者 睇唔出有咩直接關係
窮唔一定要仇富 正如 有錢都唔一定係敗家仔 不吃人間煙火
可能我表達得唔好 我想表達嘅係
而家呢種情況再分邊個係既得利益者 邊個想反佢地
邊個係窮撚 邊個係有錢仔
分邊個係乜係物都無意思 分化從來對件事係無幫助
所以你分我入邊派都唔緊要 因為我根本唔重要
就算我想做統治宇宙都好 都同今次嘅抗爭無關
(反正睇你咁ge性格、態度、智慧,都唔會幫到香港咩手架啦)
咁當然啦 我邊有咁大能力救到香港
幫唔幫到香港我都真係都唔敢講
但係至少唔好放棄去幫香港 精神同意志先係最緊要
容我再推一推
多D人入黎屌下又好
傾下又好啦
又唔記得講
上面位屌我
(有妄想 有閱讀障礙 仲要衝出嚟搶光環)嘅巴打
下次少D人身攻擊啦 我又唔會因為咁同你互屌
你的確有你嘅論點 不論好壞 拎出黎講
如果你覺得我又講錯/立心不良 可以繼續
都係個句啦 唔啱傾到啱
屌 真係壞習慣 一打字表達就唔想停
好想繼續講野
再推多野 俾多D人睇到先
睇到喊左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞