屌 搞咩香港都死架啦 仲做乜要遊行?

218 回覆
2023 Like 103 Dislike
同樓主一樣雨革之後好絕望,但今次6月9唔知點解好想出去,到時見
6月9號見呀大家
有冇本身果張?
只可以話所有人都係自私 上次的確佢地係譴責一方
但今次至少兩邊齊心 唔想惡法通過 反對人數上增加左好多 如果因為今次仇富 想報復而放棄 以後都唔會再有機會
點都好 出左黎先 為自己愛嘅香港盡力一次 唔好比眼前憤怒遮住真正對自己重要嘅野
我相信出去遊行嘅人每一個都係真心愛香港 咁多位巴絲6月9號見
到時見
到時見!
好6月9號見 作為老師我都會向我班仔講今次遊行嘅目的同影啲相比佢哋睇 話佢哋知香港遊行係和平理性非暴力
如果中共離開香港,我信憑留底既人係可以重建香港
Push
push
到時係日本旅行緊,諗緊係咪唔去日本直接遊行算
6.9見
佔中都無用啦,出黎行左咪又比d掌聲自己之後收工你地自便

利申 當年03 七一有出黎行
「老實講 無力感都仲係好重 但係我知道 今次再唔企出黎 唔只香港玩撚完 我更加會內疚一世 」

完全係我心聲。
我無力感都好重,覺得好絕望。但我問自己,6月9號我唔出嚟,我過唔過到自己?我諗唔得呀,我驚我會後悔一世。

反國教你未必有出嚟,佔中你都未必有出嚟
今次再唔出嚟,你真係以後都唔使再出嚟啦

9號見,香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞