屌 搞咩香港都死架啦 仲做乜要遊行?

218 回覆
2023 Like 103 Dislike
你宜家住喺邊度呀柒頭香港死你有乜野得着呀?
依靠住共產黨既港共政府 官商勾結 搵到咁多既錢
搵到咁多錢不特止仲要支持泛民既假抗爭 譴責一心求變 為自己未來反抗既年青人

而家先黎話要反共產黨?
到而家先至知驚話要反惡法?驚家產充公?
我屌你老母啦
今日既後果係香港人應得既
想打完齋唔要和尚?輸打贏要?
香港人 有咁耐風流 有咁耐折墮
以前就年年敷衍式假遊行 偽善 扮撚曬野
人地衝就譴責同割蓆
而家殺到埋身啦
我就即管睇下你地班撚樣點反抗
你都識講為未來而反抗嘅年青人,咁班後生之後點?為咗實行你所謂嘅報復權貴而葬送所有後生仔嘅未來?你有冇用腦諗野?
根本香港既低下階層就日日過住地獄既生活
你地班 上層 有權有勢既人幫過佢地啲乜?
無幫過不特止 仲要不停落井下石 剝削埋一份

我而家好撚心涼呀 睇住你地班撚樣開始折墜
我就唔撚驚既 不嬲都窮開
你地咁巴閉咪走人移民囉 轉移資產囉

反正香港不滅 無天理
咁你話我聽 年青人本來有咩未來?
對住條walking dead,殺咗佢都係一件好事

利申 冇未來嘅後生仔
Push
大把人月入幾萬蚊都反對呢條逃犯條例啦 我識嘅個個成家立室都反對逃犯條例喎,你自己一個人冇未來就收嗲啦,你根本就係想所有人同你陪葬姐,你呢種仆街陷家剷快啲去死啦唔好做社會垃圾啦
月入幾萬就緊係反啦
條例一過 仲邊有月入幾萬
又幫手曲線宣傳, 唔該哂
因為會直接影響到佢地利益
同廿三條一樣
你啲仆街冚家剷先好快啲走去死 係獨裁政府下搵到咁多着數 但又唔想承受獨裁政府嘅惡

做人邊得咁無恥?
好公平姐 影響到自己利益好支持大家出黎遊行

不幸既我冇咩未來 今次做鍵盤戰士

但都係到鼓勵大家
而加好唔自由咩你。
支持巴打

理性上我鍾意香港,唔想香港死
但班既得利益仆街種真係要畀佢知後果
相比起萬幾蚊後生仔反而今次冇咁熱血
仲要去過佔畀班既得利益者屌
今次交返畀上岸人士去努力啦

上次去佔中換來畀成班仆街屌阻街,阻經濟
跟本就係
我地係到講事實又畀人負評
有因就有果架啦

佔中畀人屌到仆街之後決定睇住香港死
發覺有一部份人真係曲直難分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞