藍色腦魔公仔出爐啦!!!

158 回覆
19 Like 87 Dislike

整依個出黎
我買
支持樓主
以前係玩具廠做過相關工作,知道整隻公仔係好煩好多步驟,由對色辦到運輸,其實70幾蚊隻公仔都合理

但希望隻公仔可以改到好似上次果兩隻咁正 而家呢隻真係

支持樓主侵權?
連登仔乜都反

成班痴線佬
又唔係逼你一定要買,有人想要咪有人整
最撚好笑係見倒其中一個巴打屌樓主,但自己之前又開幾個po話年宵有腦魔公仔賣覺得好正,又問人應唔應該買

支持樓主,上次聖誕版果款好正

人如其名,講到侵權完全無問題咁
出咗二版或最終版先決定 而家真係唔得掂
樓主做買賣做到登記未?

又係你條撚樣,果陣年宵就係比你個打手講一講就去左買隻低質腦魔公仔

果時連續開三個post,莫非你係同行,唔底得人截你糊?
樓主做買賣做到登記未?

又係你條撚樣,果陣年宵就係比你個打手講一講就去左買隻低質腦魔公仔

果時連續開三個post,莫非你係同行,唔底得人截你糊?

**
有興趣預訂藍色腦魔公仔嘅巴絲打可以填form
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScbeeD6zyAfnAwqQ9…/viewform
**

今次呢批公仔如果你剩係訂左綠/黃色嘅話應該已經收倒我地嘅message,有任何問題都可以直接whatsapp我地

麻煩TaXXX巴/絲打 (Tel no. +4477XXXXXXXX) 聯絡我地,因為我地add唔倒你whatsapp

訂左藍色腦魔公仔+綠/黃色嘅巴絲唔好意思呀要你地久等,藍色腦魔公仔已經改好左(大家之後收倒果隻中間條黑色線會再痴埋個嘴少少,眼同個嘴會大少少,盡量跟返原版比例)

至於藍色腦魔匙扣今次呢批應該整唔倒啦,首先同大家講sorry先。我地上星期接納左巴絲嘅意見,開始同間廠傾,但佢話要超過一個月先整倒,再加上個版改左幾次都唔係幾滿意,為免麻煩倒大家要分開三次出嚟交收(綠/黃色-->藍色公仔-->匙扣),所以今次決定暫緩推出匙扣,不過如果大家仲想要嘅話,下次一定會再出!

下星期一開始會陸續whatsapp聯絡大家,所有交收都會係三月進行,暫定三月十一至十二只會交收綠/黃色,三月十八至十九會交收藍色公仔,如果有巴絲同時訂左呢幾樣,非常之抱歉要你地出嚟交收兩次,感謝大家

綠/黃色已經full唒啦,多謝大家嘅支持
已經聯絡左一半嘅巴絲有關入數同交收詳情,麻煩以下嘅巴絲Whatsapp返我地,因為我地add唔倒你嘅whatsapp

1. TanXX +44770XXXXXXX
2. Ching 659XXXXX
3. 金XX 957XXXXX
4. MichXXX +1 (54X)XXX-XXXX

Thank you
已經聯絡左一半嘅巴絲有關入數同交收詳情,麻煩以下嘅巴絲Whatsapp返我地,因為我地add唔倒你嘅whatsapp

Thank you

仲有無green yellow

Thank you

綠/黃色預訂數量已滿
藍色仲可以訂

Thank you

綠/黃色預訂數量已滿
藍色仲可以訂

我差green 同 yellow想要
想要鎖匙扣 留名
想要鎖匙扣 留名

至於藍色腦魔匙扣今次呢批應該整唔倒啦,首先同大家講sorry先。我地上星期接納左巴絲嘅意見,開始同間廠傾,但佢話要超過一個月先整倒,再加上個版改左幾次都唔係幾滿意,為免麻煩倒大家要分開三次出嚟交收(綠/黃色-->藍色公仔-->匙扣),所以今次決定暫緩推出匙扣,不過如果大家仲想要嘅話,下次一定會再出!
**
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScbeeD6zyAfnAwqQ9…/viewform
**

今次呢批公仔如果你剩係訂左綠/黃色嘅話應該已經收倒我地嘅message,有任何問題都可以直接whatsapp我地

麻煩TaXXX巴/絲打 (Tel no. +4477XXXXXXXX) 聯絡我地,因為我地add唔倒你whatsapp

訂左藍色腦魔公仔+綠/黃色嘅巴絲唔好意思呀要你地久等,藍色腦魔公仔已經改好左(大家之後收倒果隻中間條黑色線會再痴埋個嘴少少,眼同個嘴會大少少,盡量跟返原版比例)

下星期一開始會陸續whatsapp聯絡大家,所有交收都會係三月進行,暫定三月十一至十二只會交收綠/黃色,三月十八至十九會交收藍色公仔,如果有巴絲同時訂左呢幾樣,非常之抱歉要你地出嚟交收兩次,感謝大家

**
**

緣黃如果有淨可以留給我嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞