藍色腦魔公仔出爐啦!!!

158 回覆
19 Like 87 Dislike
有好多巴絲打都想要藍色腦魔公仔,所以我地就叫返啲朋友一齊再搞一批,今次會有藍色腦魔同埋鎖匙扣,公仔已經有初版,不過仲有小修改

藍色腦魔公仔價錢: $75一隻 (最終Sample 大約三日左右有得睇,如果覺得唔啱可以唔要,不過想預下人數先)
Size: 約18cm 高
交收日期: 約二月後期,詳細時間地點之後再宣布
地點: 係Google form 揀

藍色腦魔公仔鎖匙扣:$35一個(呢款係公仔匙扣呀,樣版過幾日有得睇
交收日期: 約二月後期,詳細時間地點之後再宣布
地點: 係Google form 揀

另外知道仲有巴絲打想要綠/黃色腦魔,不過要睇下有幾多巴絲打想要,各款要夠一百隻廠先肯整,但綠/黃色腦魔會同藍色果批分開交收,之後會再有詳細宣佈

Google form: (填過舊果張form唔洗再填新呢張,如果想改數目可以直接whatsapp / facebook inbox )

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbeeD6zyAfnAwqQ9w1Z5PyUq_iPRRoNZ3nKcPXbVpxxvREHg/viewform

(暫時眼晴同個嘴係貼上去,完成版會係繡上去)

多謝大家,如果唔中意嘅話屌細力啲

順帶一提,希望燒傷的香港人同埋台灣遊客可以早日康復,如果之後可以捐款的話我地都會出一分力
想要一個大公仔!
想要隻綠色啊
想要一個大公仔!

綠/黃色果隻已經好大隻啦
想要隻綠色啊

又拎黎搵食 賺到笑
條線同d毛好怪
Fat fat
幅圖隻腦魔好似中幅射咁
留名睇入黑洞
條線同d毛好怪

完成版唔會咁樣,因為呢個嘅眼睛同嘴係暫時痴上去
咁貴 賺到笑

請問巴打覺得幾錢先合理?
幅圖隻腦魔好似中幅射咁

影相問題
之後會再影返張靚仔版本
咁貴 賺到笑

成本最多廿蚊
想問有無啲size係可以掛係書包到
成本幾多?

腦魔公仔個板權係邊個擁有?
又用腦魔搵食
成本幾多?

腦魔公仔個板權係邊個擁有?

老貓
個鎖匙扣係立體公仔定平面得塊野?
想問有無啲size係可以掛係書包到

有呀,匙扣
個鎖匙扣係立體公仔定平面得塊野?

公仔
咁貴 賺到笑

成本最多廿蚊

咁我建議巴打自己都整,如果你搵倒成本$20,計埋運費加倉租
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞