藍色腦魔公仔出爐啦!!!

158 回覆
19 Like 87 Dislike
點解唔跟翻之前綠腦魔同黃腦魔咁整翻直線
真係好怪

Agger
睇唔過眼成日上黎搵食
老豆做廠
決定成本價整出黎賣俾巴絲
搞掂會再通知大家

成本價連運費 10蚊 等巴打
點解唔跟翻之前綠腦魔同黃腦魔咁整翻直線
真係好怪

Agger

之後會改返條線做打直
鎖匙扣係綠色就好啦
睇唔過眼成日上黎搵食
老豆做廠
搞掂會再通知大家

留名等買平腦魔
痴線
睇唔過眼成日上黎搵食
老豆做廠
搞掂會再通知大家

樓主食水幾深
樓主食水幾深

請問巴/絲打覺得賣幾錢先合理?

以前高登有兩位巴打都整過綠色腦魔公仔,個size係細我地綠/黃色三倍左右,而且有巴絲打亦都講過我地果隻(上一批公仔)嘅質素最好,而且仲有聖誕帽同手套,但果兩位巴打一個賣$70,另一個賣$80

另外仲有一點就係有巴絲同我地表示話唔好搵支那廠整,唔想比支那人賺錢。當然支那廠粗制濫做成本可以好平,但大家又想唔想收倒隻質素差嘅公仔呢?咁我地就透過一位係台灣做野嘅朋友介紹去搵台灣廠整,但我地賣嘅價錢亦都冇因為咁而貴左

當然有人可能覺得size相差幾倍成本唔會相差得遠,但撇開公仔嘅成本,就咁去搵順豐做運送,一隻大嘅公仔嘅運費要$22,一隻細過15cm嘅公仔運費要$15,單講運費一隻嘅成本已經相差7蚊,仲未計公仔本身嘅成本。

希望解答倒巴/絲嘅問題
真心好柒,20蚊都唔會要

呢個只係初版,放上嚟係想比有興趣要嘅巴絲比下意見,再改到大家滿意先

呢個只係初版,放上嚟係想比有興趣要嘅巴絲比下意見,再改到大家滿意先

咁都合理d,不過初版真係柒到令人卻步

咁都合理,不過初版真係柒到令人卻步
其實咁樣埋野圖利法開post高登一定del po同ban唔知呢度點處理呢
支持 已填form

其實$75唔貴喎,以前係高登都買過我至醒巴打果款,隻野好柒完全唔似,而且質地又差都賣80蚊,樓主果款綠色質素好好多,希望你改返靚隻藍色
想睇鎖匙扣樣版
睇唔過眼成日上黎搵食
老豆做廠
搞掂會再通知大家

支持
樓主食水幾深

以前高登有兩位巴打都整過綠色腦魔公仔,個size係細我地綠/黃色三倍左右,而且有巴絲打亦都講過我地果隻(上一批公仔)嘅質素最好,而且仲有聖誕帽同手套,但果兩位巴打一個賣$70,另一個賣$80

另外仲有一點就係有巴絲同我地表示話唔好搵支那廠整,唔想比支那人賺錢。當然支那廠粗制濫做成本可以好平,但大家又想唔想收倒隻質素差嘅公仔呢?咁我地就透過一位係台灣做野嘅朋友介紹去搵台灣廠整,但我地賣嘅價錢亦都冇因為咁而貴左

當然有人可能覺得size相差幾倍成本唔會相差得遠,但撇開公仔嘅成本,就咁去搵順豐做運送,一隻大嘅公仔嘅運費要$22,一隻細過15cm嘅公仔運費要$15,單講運費一隻嘅成本已經相差7蚊,仲未計公仔本身嘅成本。

希望解答倒巴/絲嘅問題

台灣同大陸咪差唔多 比錢台狗賺
樓主食水幾深

希望解答倒巴/絲嘅問題

台灣同大陸咪差唔多 比錢台狗賺

咁巴打有咩好建議?
支持樓主
以前係玩具廠做過相關工作,知道整隻公仔係好煩好多步驟,由對色辦到運輸,其實70幾蚊隻公仔都合理

但希望隻公仔可以改到好似上次果兩隻咁正 而家呢隻真係
想睇吓鎖匙扣
仲有冇綠色
想睇左最後樣版先
連登仔乜都反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞