藍色腦魔公仔出爐啦!!!

158 回覆
19 Like 87 Dislike
又拎黎搵食 賺到笑

屌你老母 咪撚再借高登野搵食啦

唔好意思
但真係有好多巴絲打同我地講話想要

咁撚辛苦你呀
唔好收錢做善事呀麻

唔洗咁講野嘅,有需求就有供應
我地今次確實會再部分收益捐錢

好撚假呀屌你老母
借高登搵錢不嬲都比人屌架啦,呀唔係, 你借腦魔搵錢所以無問題呀可
又拎黎搵食 賺到笑

Backup 佬
👈各一隻☺️

唔好意思

咁撚辛苦你呀
唔好收錢做善事呀麻

好撚假呀屌你老母
借高登搵錢不嬲都比人屌架啦,呀唔係, 你借腦魔搵錢所以無問題呀可

Logon普通一隻有版權比卡超公仔都$7-80啦 何況人地交埋鋪租

人地歐洲廠做再空運返香港架 仲未計租倉同請人呢?
個口仲大過連詩雅個閪
樣樣衰衰奇撚怪怪咁
點買得落手

呢個只係初版,會再修改

唔好意思

咁撚辛苦你呀
唔好收錢做善事呀麻

好撚假呀屌你老母

Logon普通一隻有版權比卡超公仔都$7-80啦 何況人地交埋鋪租

人地歐洲廠做再空運返香港架 仲未計租倉同請人呢?

我地係搵台灣廠
我係樓主朋友,幫佢覆住先
上次買咗 覺得75蚊其實唔貴 同樣質素size 公仔 75蚊一定買唔到
支持樓主
得一張圖好難落手

留名等樓主update
btw 有圖就支持

有完成版會再update
已訂 一黃一藍

多謝巴打

唔好意思

咁撚辛苦你呀
唔好收錢做善事呀麻

好撚假呀屌你老母

現成一隻公仔再加上Made in China嘅話定價$80正常,但我地去過Logon見倒比卡超公仔同我地果隻一樣size嘅話要$150

而且我地整呢款係訂做公仔,唔係搵支那廠粗制濫做,希望解答倒你嘅問題
上次買咗 覺得75蚊其實唔貴 同樣質素size 公仔 75蚊一定買唔到
支持樓主

多謝巴打明白
有好多巴絲打都想要藍色腦魔公仔,所以我地就叫返啲朋友一齊再搞一批,今次會有藍色腦魔同埋鎖匙扣,公仔已經有初版,不過仲有小修改

藍色腦魔公仔價錢: $75一隻 (最終Sample 大約三日左右有得睇,如果覺得唔啱可以唔要,不過想預下人數先)
Size: 約18cm 高
交收日期: 約二月後期,詳細時間地點之後再宣布
地點: 係Google form 揀

藍色腦魔公仔鎖匙扣:$35一個(呢款係公仔匙扣呀,樣版過幾日有得睇
交收日期: 約二月後期,詳細時間地點之後再宣布
地點: 係Google form 揀

另外知道仲有巴絲打想要綠/黃色腦魔,不過要睇下有幾多巴絲打想要,各款要夠一百隻廠先肯整,但綠/黃色腦魔會同藍色果批分開交收,之後會再有詳細宣佈

Google form: (填過舊果張form唔洗再填新呢張,如果想改數目可以直接whatsapp / facebook inbox )

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbeeD6zyAfnAwqQ9w1Z5PyUq_iPRRoNZ3nKcPXbVpxxvREHg/viewform

(暫時眼晴同個嘴係貼上去,完成版會係繡上去)

多謝大家,如果唔中意嘅話屌細力啲

順帶一提,希望燒傷的香港人同埋台灣遊客可以早日康復,如果之後可以捐款的話我地都會出一分力

睇唔過眼成日上黎搵食
老豆做廠
決定成本價整出黎賣俾巴絲
搞掂會再通知大家
睇唔過眼成日上黎搵食
老豆做廠
決定成本價整出黎賣俾巴絲
搞掂會再通知大家

支持你
點解唔跟翻之前綠腦魔同黃腦魔咁整翻直線
真係好怪
點解唔跟翻之前綠腦魔同黃腦魔咁整翻直線
真係好怪

但原版藍色腦魔條線係斜斜地喎
不過唔緊要,等完成版出左再問大家意見再改
賺到幾多
想自己都開返檔
賺到幾多
想自己都開返檔

支持你
條線同d毛好怪

完成版唔會咁樣,因為呢個嘅眼睛同嘴係暫時痴上去

屌你老母版都未有咁夠膽搵定水魚
條線同d毛好怪

完成版唔會咁樣,因為呢個嘅眼睛同嘴係暫時痴上去

屌你老母版都未有咁夠膽搵定水魚

已經出左初版啦,有圖睇,就係想問下大家意見先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞