藍色腦魔公仔出爐啦!!!

158 回覆
19 Like 87 Dislike
有無畢業版腦魔,好似有頂畢業帽係綠色腦魔頭上
成本幾多?

腦魔公仔個板權係邊個擁有?

外國卡通

成個樣改唒喎
有無畢業版腦魔,好似有頂畢業帽係綠色腦魔頭上

唔好意思呀今次無呀
咁貴 賺到笑

請問巴打覺得幾錢先合理?

成本最多廿蚊

邊洗廿蚊
俾佢賺少少賣$30都夠

售價先可能廿數,成本幾蚊

幾蚊成本
就算搵支那廠都唔會幾蚊成本
更何況我地唔係搵支那廠
屌你老母 咪撚再借高登野搵食啦

唔好意思
但真係有好多巴絲打同我地講話想要

唔好意思

收撚皮喇
又拎黎搵食 賺到笑

唔好意思

咁撚辛苦你呀
唔好收錢做善事呀麻
今次整隻腦魔個口係咪大咗D, 唔多似
樓主用翻成本價再加幾蚊賣,賺翻d車馬費可能會屌得細力d

唔好意思

咁撚辛苦你呀
唔好收錢做善事呀麻

唔洗咁講野嘅,有需求就有供應
我地今次確實會再部分收益捐錢
今次整隻腦魔個口係咪大咗D, 唔多似

會再改

唔好意思

咁撚辛苦你呀
唔好收錢做善事呀麻

好撚偉大

我地都係想表示有求就有供 再加上明買明賣,大家唔洗咁大反應
有好多巴絲打都想要藍色腦魔公仔,所以我地就叫返啲朋友一齊再搞一批,今次會有藍色腦魔同埋鎖匙扣,公仔已經有初版,不過仲有小修改

藍色腦魔公仔價錢: $75一隻 (最終Sample 大約三日左右有得睇,如果覺得唔啱可以唔要,不過想預下人數先)
Size: 約18cm 高
交收日期: 約二月後期,詳細時間地點之後再宣布
地點: 係Google form 揀

藍色腦魔公仔鎖匙扣:$35一個(呢款係公仔匙扣呀,樣版過幾日有得睇

另外知道仲有巴絲打想要綠/黃色腦魔,不過要睇下有幾多巴絲打想要,各款要夠一百隻廠先肯整,但綠/黃色腦魔會同藍色果批分開交收,之後會再有詳細宣佈

Google form: (填過舊果張form唔洗再填新呢張,如果想改數目可以直接whatsapp / facebook inbox )

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbeeD6zyAfnAwqQ9w1Z5PyUq_iPRRoNZ3nKcPXbVpxxvREHg/viewform

(暫時眼晴同個嘴係貼上去,完成版會係繡上去)

多謝大家,如果唔中意嘅話屌細力啲

順帶一提,希望燒傷的香港人同埋台灣遊客可以早日康復,如果之後可以捐款的話我地都會出一分力

支持樓主,之前已經填左三隻

講真明買明賣有咩問題
唔講以為樓豬拎住枝槍逼你地買
有好多巴絲打都想要藍色腦魔公仔,所以我地就叫返啲朋友一齊再搞一批,今次會有藍色腦魔同埋鎖匙扣,公仔已經有初版,不過仲有小修改

藍色腦魔公仔價錢: $75一隻 (最終Sample 大約三日左右有得睇,如果覺得唔啱可以唔要,不過想預下人數先)
Size: 約18cm 高

藍色腦魔公仔鎖匙扣:$35一個(呢款係公仔匙扣呀,樣版過幾日有得睇

另外知道仲有巴絲打想要綠/黃色腦魔,不過要睇下有幾多巴絲打想要,各款要夠一百隻廠先肯整,但綠/黃色腦魔會同藍色果批分開交收,之後會再有詳細宣佈

Google form: (填過舊果張form唔洗再填新呢張,如果想改數目可以直接whatsapp / facebook inbox )

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbeeD6zyAfnAwqQ9w1Z5PyUq_iPRRoNZ3nKcPXbVpxxvREHg/viewform

(暫時眼晴同個嘴係貼上去,完成版會係繡上去)

多謝大家,如果唔中意嘅話屌細力啲

順帶一提,希望燒傷的香港人同埋台灣遊客可以早日康復,如果之後可以捐款的話我地都會出一分力

得一張圖好難落手

留名等樓主update
btw 有圖就支持
個口仲大過連詩雅個閪
樣樣衰衰奇撚怪怪咁
點買得落手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞