[PC]OSU 集中討論區#4 全球多人音樂節奏遊戲

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Coni english too good
你考試咪仲少時間諗structure

btw i found this amusing the structure is fixed why do you even need to think about the structure during the exam

講緊每一句既structure喎
你每一句都1999直接口語轉英文咁寫唔洗睇都知你tense錯哂啦
其實我覺得betch又冇講錯
語言既原意係用黎溝通
當然係愈簡單愈易明愈好
不過Coni篇野真係寫到好深奧好多位睇唔明
(其實應該係因為我廢姐 )
唔是講笑,唔知dse係唔係咁
alevel年代既作文係tense同structure有咁簡單得咁簡單,你係abc既係有能力咪玩多d花臣囉,唔係只會玩多錯多。最經典見過一篇拎a既文全部單句,連逗號都冇粒,唔離題就輕鬆拎a

年代唔同了
而家dse個風氣係
唔用多d深既字/phrase點顯得出你係有料有才華拎5**
其實我覺得betch又冇講錯
語言既原意係用黎溝通
當然係愈簡單愈易明愈好
不過Coni篇野真係寫到好深奧好多位睇唔明
(其實應該係因為我廢姐 )

essay report都冇佢寫到咁複雜
一句包左三四層phrases,睇都睇撚死人
拿 個post我開既
我依家定個規矩
咪撚打英文啊屌你老母
拿 個post我開既
我依家定個規矩
咪撚打英文啊屌你老母

alevel年代既作文係tense同structure有咁簡單得咁簡單,你係abc既係有能力咪玩多d花臣囉,唔係只會玩多錯多。最經典見過一篇拎a既文全部單句,連逗號都冇粒,唔離題就輕鬆拎a

年代唔同了
而家dse個風氣係

原來如此原諒我有眼不識泰山
拿 個post我開既
我依家定個規矩
咪撚打英文啊屌你老母

betch teach teach me ok ?
垃圾
咱們國人當然是說國語
說什麼屁洋文
咱們國人當然是說國語

對牙清!!
咱們國人當然是說國語

對牙清!!

牛b牙親
咱們國人當然是說國語

對牙清!!

牛b牙親

裝完逼了沒有😑
咱們國人當然是說國語

對牙清!!

牛b牙親

裝完逼了沒有😑

cao ni ma ching chang chong

年代唔同了
而家dse個風氣係

betch唔係dse嘅咩
btw使撚用咩深字咩

年代唔同了
而家dse個風氣係

btw使撚用咩深字咩

前朝遺民

年代唔同了
而家dse個風氣係

btw使撚用咩深字咩

betch係科舉年代架=.=
咱們國人當然是說國語

對牙清!!

牛b牙親

裝完逼了沒有😑

cao ni ma ching chang chong

蘇扑得user -
依家啲HKU畢業生真係串

不過我都唔明點解啲字要查

屌你老母D
依家啲HKU畢業生真係串

不過我都唔明點解啲字要查

多事
一轉英文變咗reddit高質post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞