[PC]OSU 集中討論區#4 全球多人音樂節奏遊戲

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
有無勁舞團果隻beat up模式

點解你唔直接單撈返audition嚟玩
放k70有冇人要

紅軸?
認真想要
左右shift 3個制無壞就得
用開果個壞左個左鍵煩左好耐

yes

How much

add名入人面表或者我online你搵我

買咗枝470/471嘅筆
用後感:長咗 粗咗 又重咗 不過啱我
放XL2430T 144Hz $1900 pm
我有支470 銀色既筆
最重個支
cookiezi 以前個支
我有支470 銀色既筆
最重個支

有冇圖
https://www.reddit.com/r/osugame/comments/446qmb/fixing_ctl490_inputlag_when_hovering/
Fixing CTL-490 input-lag when hovering

變左永遠禁住
https://www.reddit.com/r/osugame/comments/446qmb/fixing_ctl490_inputlag_when_hovering/
Fixing CTL-490 input-lag when hovering

變左永遠禁住

我有支470 銀色既筆
最重個支

有冇圖

我有支470 銀色既筆
最重個支

有冇圖

470筆原來有2個version
九點mp
To杯友
諗諗下如果下場贏緊既話 讓賽讓到44/55打tb點睇定唔哂時間直接炒
仲有為左成功覆桌k70 每晚mp團練好嘛

1.直接炒 話哂對面都係小組賽都係出到線既隊 都係穩陣D好

2.巧牙

Support +1

mp john

禾又挽

幾時開

非杯友都可以join但預左好悶的
只係walkthrough成個mappool
不過要問左下下場打邊個mappool先(8/16強)

下下場一定打8強mappool啦

杯友 where are you
九點mp

sor 睇唔倒第14頁
九點mp

都係唔好九點
杯友quote講自己on唔on到/幾點on 我地夾時間開 廢事練少一兩張
九點mp

都係唔好九點
杯友quote講自己on唔on到/幾點on 我地夾時間開 廢事練少一兩張

jimmy你call埋你兩個fd
暫時ready : cck me coni
九點mp

都係唔好九點

jimmy你call埋你兩個fd
暫時ready : cck me coni

唔等了 930開
團練mp已開
場名 lihkg team practice
pw lihkg

幫杯友打氣比人report

其實真正report咗既話 你係唔會知

其實真正report咗既話 你係唔會知

等我仲以為JIMMY JAI咁小器,原來係一場誤會
杯友諗pass好了
唔洗太高要求
杯友諗pass好了
唔洗太高要求

渣GA
哇屌巴打CTB HK#1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞