[PC]OSU 集中討論區#4 全球多人音樂節奏遊戲

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
哇屌巴打CTB HK#1

old new is so唔識串
我地仲有個mania HK頭三喺到

old new is so唔識串
我地仲有個mania HK頭三喺到

this one i know

無人玩咪#1
少人到world cup有報名就有得上
聽日開始團練mp唔邀人 務求達到即ready即開 早啲完 早啲訓 仲有方便記錄 非杯友想john自search lihkg
杯友有冇意見
Btw 今日團練大概用左個半至兩粒鐘
聽日開始團練mp唔邀人 務求達到即ready即開 早啲完 早啲訓 仲有方便記錄 非杯友想john自search lihkg
杯友有冇意見
Btw 今日團練大概用左個半至兩粒鐘

low bpm high ar slider maps
new key caps pretty good
but no 4u spacebar
new key caps pretty good
but no 4u spacebar

so 7.7
杯友今晚得唔得閒 幾點on 齊腳先開

9點如何 家再早啲

9點如何 家再早啲

Lihkg發生咩事 慢到仆街仲要出錯字
I mean 可以再早啲

9點如何 家再早啲

plus仔依然係不可取代

9點如何 家再早啲

9點-10點 mp ?

9點如何 家再早啲

plus仔依然係不可取代

好似係乜鳩海底電纜斷左先咁慢
both good

9點如何 家再早啲

9點-10點 mp ?

k咁9點開
coni都冇問題嗎?

9點如何 家再早啲

9點-10點 mp ?

k咁9點開
coni都冇問題嗎?

ok except saturday

9點如何 家再早啲

9點-10點 mp ?

k咁9點開
coni都冇問題嗎?

cck應該要9點半先on到

9點如何 家再早啲

9點-10點 mp ?

k咁9點開
coni都冇問題嗎?

cck應該要9點半先on到

k咁9半開
[突發]Sum神回歸 香港DT界再顯光輝!!!
告別5digit
告別5digit

告別5digit

告別5digit

我記得第一日spec果陣就同個fd講你一個月內一定入4位數
點知等左咁耐
告別5digit

點知等左咁耐

邊有咁易
告別5digit

點知等左咁耐

邊有咁易

早一兩年真係話都冇咁易就入4位
宜家太多勁人啦
告別5digit

點知等左咁耐

邊有咁易

早一兩年真係話都冇咁易就入4位
宜家太多勁人啦

一日11k->9k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞