[PC]OSU 集中討論區#4 全球多人音樂節奏遊戲

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
盃友們
我地敗組賽第一場打廢J
應該輕鬆晉身下一輪

Jimmy choke

系牙
下場會再打好D

敗組賽對面果隊全部分身定係真心

btw 打16強mappool
全開fm玩盡佢啦好嘛

下下場可能對返隊k70
覆桌機會黎啦
盃友們
我地敗組賽第一場打廢J
應該輕鬆晉身下一輪

Jimmy choke

系牙
下場會再打好D

全開fm玩盡佢啦好嘛

下下場可能對返隊k70
覆桌機會黎啦

屌 一定要報牛 覆桌覆桌GOGOGOGOGOGOGOGGOGOGOGOG
盃友們
我地敗組賽第一場打廢J
應該輕鬆晉身下一輪

Jimmy choke

系牙
下場會再打好D

似係真心 比人炒5:0
盃友們
我地敗組賽第一場打廢J
應該輕鬆晉身下一輪

Jimmy choke

系牙
下場會再打好D

全開fm玩盡佢啦好嘛

下下場可能對返隊k70
覆桌機會黎啦

屌 一定要報牛 覆桌覆桌GOGOGOGOGOGOGOGGOGOGOGOG

認真 今次再輸我切腹
盃友們
我地敗組賽第一場打廢J
應該輕鬆晉身下一輪

Jimmy choke

系牙
下場會再打好D

全開fm玩盡佢啦好嘛

下下場可能對返隊k70
覆桌機會黎啦

認真 今次再輸我切腹

放k70有冇人要

紅軸?
認真想要
左右shift 3個制無壞就得
用開果個壞左個左鍵煩左好耐
放k70有冇人要

紅軸?
認真想要

yes
唔係
放XL2430T 144Hz $1900 pm

有無老友價
減個0

有無老友價
減個0

XL243

有無老友價
減個0

XL243

假野

有無老友價
減個0

你唔係已經雙moon啦咩
張枱點放多個moon
盃友們
我地敗組賽第一場打廢J
應該輕鬆晉身下一輪

Jimmy choke

系牙
下場會再打好D

全開fm玩盡佢啦好嘛

下下場可能對返隊k70
覆桌機會黎啦

認真 今次再輸我切腹

放k70有冇人要

紅軸?
認真想要

yes

How much
To杯友
諗諗下如果下場贏緊既話 讓賽讓到44/55打tb點睇定唔哂時間直接炒
仲有為左成功覆桌k70 每晚mp團練好嘛
To杯友
諗諗下如果下場贏緊既話 讓賽讓到44/55打tb點睇定唔哂時間直接炒

1.直接炒 話哂對面都係小組賽都係出到線既隊 都係穩陣D好

2.巧牙
To杯友

2.巧牙

Support +1
To杯友

2.巧牙

Support +1

mp john
有無勁舞團果隻beat up模式
To杯友

2.巧牙

Support +1

mp john

禾又挽
有無勁舞團果隻beat up模式

To杯友

2.巧牙

Support +1

mp john

禾又挽

幾時開
To杯友

2.巧牙

Support +1

mp john

禾又挽

幾時開

非杯友都可以join但預左好悶的
只係walkthrough成個mappool
不過要問左下下場打邊個mappool先(8/16強)
To杯友

2.巧牙

Support +1

mp john

禾又挽

幾時開

非杯友都可以join但預左好悶的
只係walkthrough成個mappool
不過要問左下下場打邊個mappool先(8/16強)

下下場一定打8強mappool啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞