BU宿生quit hall日 不滿飯堂質素差粗口鬧女職員

328 回覆
986 Like 18 Dislike
漫中都唔識?
啲嘢難食,你走去屌鳩個唔知執場定收銀嘅阿姐, 有冇搞撚錯?
係就踩上美心屌柒啲鳩層啊嘛
我覺得做得好喎
呢d生意根本冇撚得輸
附近冇野食或者太多人唔夠時間
好多學生焗住幫襯
如果佢就同出面同等價錢仲要迫人食屎
d學生吹佢唔撚漲,正常投訴都唔會有用
反而搞獲勁既可能迫到佢改善
要企出黎反抗點解唔一早反抗呀?唔係一早知難食㗎咩?係要等臨走先咁做?點解呀?搏無手尾跟囉

呢啲就唔撚係叫反抗呀,係一堆爛仔搞事咋 唔好合理化呢件事啦
屌 好撚柒 夠薑咪衝去校長室或者canteen管理層講 剩係識蝦d姐姐有撚柒用咩 有腦都知唔關姐姐事 證明bu班垃圾學生冇撚用
講緊嘅係事實喎
其實只係覺得班學生無家教姐,鬥 應該鬥佢父母唔識教
林鄭夠打份牛工啦
呀爺揸撚住春袋關佢閪事呀
你又日日屌?
屌你老母仲有咁撚多傻鳩話咁樣就係唔啱
就係學生會咁撚多年乜撚都做過哂都係咁撚樣呀
平時又話人外國示威點撚樣點撚樣勁
而家香港學生講幾句粗口又話人呢樣個樣
屌哂你地老母呀
2019年仲和平理性非暴力講出黎自己都笑啦
就係冇呀屌你老母
反映過啦 換左幾次啦
結果都係鳩屎咁呀
自己唔熟就怪人冇反映過
收皮啦

雨革你地唔同習總反映
佔咩中姐 有咩事慢慢傾呀嘛
垃圾學生
再唔係去屌鳩個廚房佬囉
一撚早做過哂啦你條柒軲轆真係以為難食咁多年學生會就由鳩佢乜撚都唔做?
戇撚鳩鳩
講得好!
救港第一步就係勇武屌柒飯堂阿姐
屌左就係我哋愛港好兒女
邊個唔屌邊個就係鬼!
你條撚人咁樣同啲人話頂香港唔順就移民有乜鳩分別
做得好
成班柒碌淨係識屈人冇反映過
仲有冇第個point呀柒鳩碌

有乜鳩事做乜唔慢慢傾
雨乜鳩革
邊個反中亂港邊個係鬼!
屌你個戇鳩仔識唔閪識知乜撚野係比喻呀屌你老母
係到上綱上線九唔撚搭八咁好撚好笑呀
閪狗五毛縮返入你老母個狗閪到啦
成班垃圾淨係識對住基層員工係到鳩叫呻吟,難得個po仲有班傻鳩講乜野不平則鳴
欺善怕惡,你唔對住班阿姨唱"今天我"?
屌柒飯堂阿姐緊要過乜春雨革啦
Bu義士屌柒飯堂阿姐已經疲於奔命
希望大家唔好俾咩逃犯條轉移視線!
bu真係垃圾學校 成班臭mk覺得自己好型
師兄別開槍
自己人
我也有屌柒飯堂阿姐的
你都on9
好撚文明呀你又
如果真係上面d人講到咁垃圾,爆粗發洩下又幾大件事 咪撚弱智啦屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞