BU宿生quit hall日 不滿飯堂質素差粗口鬧女職員

328 回覆
986 Like 18 Dislike
大學生要有乜水準?聖人?
所以個結論就係,bu仔覺得canteen難食,解決方法就係屌人老母,問題就一定完美解決
學校處分就嘈學校囉

出到去無老細請就屌鳩個老細囉
死cai狗
呢次我撐你啦
Hellcan真係俾狗食
柒親人先係問題
點投訴都好,用到粗口鬧人就降晒 grade
垃圾
但真係難食喎又成日加價 同埋唔好講到啲職員好無辜咁啦 佢地煲住電話粥同你落單 落錯之後仲要屌番你轉頭 呢啲事已經唔係第一次 平時態度又唔好 淨係quit hall果日先屌已經好厚道
面對現實啦

今劑有片

班友好排受
唔好畀個學位佢哋
BU學生都學人串
樂富咁多野食又近,又多food delivery apps

係要臭又屌,on99同食蟲單野一模一樣,比你打撚柒個呀姐又點?hell can就自動賣高級料理?on撚9,衝出黎柒仲以為好chill
一日未拎畢業證書都唔好咁玩野 呢刻可能覺得自己好型 但最後柒嘅都係自己
大家有興趣不妨了解下bu學生和理非左幾多年去對抗hallcan
由問卷 學校committee 舍堂組反映 去到su搞左膠式食蟲抗爭上埋報
係由我year1 搞到我grad左幾年 間野都仲係咁垃圾
然後有人而家出黎話 點解唔用正常方法反映意見
認真,浸大真係好難食,難食之餘又貴過人,行返出去商場又要10幾分鐘,我都忍撚左好耐啦
最撚柒係總有啲on9仔自命清高,以為自己好撚勇武,樓上個位拉斯錫成隻癲狗咁。件事柒咗就潛啦,你地浸中個朵係柒架啦,係到屌人港豬你做乜撚野事我撚理得你班浸中柒頭食屎定食飯
有片未
有無發癲片
陳先生?唔係學生入去人地canteen食?
搞臭bu名?
拍片比毒果拎五舊
陳生係你搞臭bu名喎
咁屌乜鳩香港政府姐?以後遊行喺天安門搞啊嘛

屌你老味共產黨垃圾咪去屌鳩共產黨囉
咁樣叫企出嚟反抗 就係喺香港搞到班話唔到事嘅官員難做 幫佢地執蘇州屎?
難食你咪寫信講 自組委員會囉 你爆粗除曬衫鬧啲阿姐 我當個道理喺你道 街外人見到咪當你爛仔
呢幾年已經好多人覺得大學生係廢青 而家仲搞單咁on9既野
同埋唔好講撚到抗爭咁好聽啦 人地小學生六年級下學期就畢業 覺得自己好大個無枉管 喺道玩野 你又會唔會覺得咁樣係正當
BU canteen又貴又難食 上次食個吉列豬扒飯塊豬扒硬到掟得死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞