BU宿生quit hall日 不滿飯堂質素差粗口鬧女職員

328 回覆
986 Like 18 Dislike
LingU 都好撚難食

屌你啲餐十年如一 又要貴

一隻乜青藏麵出左幾個月
香港真係奴隸天堂
去麥記點知發現佢俾左狗糧你食都要去查下公司持有人係邊個
我真心唔識麥當勞美心大家樂老細係邊個
仲有,我邊隻字話佢地做得岩,我係話乜柒都唔知就屌左佢地先個d人好on9啫,你又知佢地之前無反映過?如果同餐廳反映左4年都唔理又點計?如果d阿姐之前一路態度差又點計?事實上我地根本單從篇報導無從得知真正既成件事係點,然後就一尾先入為主屌左d學生為左無手尾跟係到搞事

乜柒都學人懶理性,你又點知佢地未試過理性?乜柒上文下理都唔洗理,總之乜都要霸住個道德高地先,根本同個d藍絲垃圾無分別,你食咩狗糧呀,食撚屎算啦
掉野就不敢苟同啦
講粗口有乜問題?
唔通講粗口會對人造成物理傷害?
義士推己及人值得尊重!
都OK GA 以前

燒雞餐幾正
轉咗第二間啦
吾城或成為最大贏家
怪唔之得宜家大學生都要做咕哩,咁既質素唔出奇
痴撚線
但你罵個阿姐有咩用 人地打份工架姐
呢鑊我撐學生 屌你老味呢間can試過碟飯有小強
事源係 個時發現有小強之後 學生就搵個經理啦 佢剩係想換過碟飯扮無事 咁班學生緊係唔肯 就影相去學生會同校方個邊投訴 結果校方又係息事寧人話會檢視質素再決定點處理 不了了之 跟住陸陸續續再有多幾次野飲野食有小強 大家都知學校唔會做野 就報食環 封左間can幾日做清潔
最仆街係呢間野又難食衛生又差 仲夠膽年年都加價跟住到約滿招標 又係佢做返
正咩視呀 你估第一年咁難食咁污糟咩 之前佢約滿個時 浸大咪剩係同班學生講招唔到標得佢肯 就叫你繼續食
好多連登仔覺得班弱智冇問題
物以類聚就係咁解
唔明點解會有一班人會覺得佢地咁既行為係無問題
就算d飯有幾難食都唔應該喺度叫囂鬧啲阿姐用咁既方法解決 大學生有點連知書識禮都做唔到仲不如啲小學生
btw如果真係覺得難食入去廚房同啲廚房佬隻揪lo
有錢咪行遠d/foodpanda deliveroo囉
比幾十蚊當自己大爺成班蝗咁
班BU仔智能發展障礙
邊諗到咁多
踢晒出校咁就畢唔到業
呢啲生蕃係要懲戒下先得
睇片唔見鬧阿姐喎 只係叫佢幫手反映下
班學生就咁喺間canteen屌啲野食難食姐
蘋果標題嘩眾取寵
咁都可以兜
間間學校都有廢can架喇
班浸幼學生走去難為d基層員工你覺得對供應商有影響
班友叫人地唔好係度做去港大做
咁點解佢地唔讀浸大去港大讀
仲話浸大就黎執笠
自己都唔尊重自己學校無人幫到佢地
呢d叫大學生
柒就柒 發癲就係發癲 唔係下下抗爭抗爭就一定係岩架
有名你叫餿can
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞