BU宿生quit hall日 不滿飯堂質素差粗口鬧女職員

328 回覆
986 Like 18 Dislike
終於有人屌
好波
浸中不嬲垃圾, 大部分人除左食同玩, 乜柒都唔識,

去HALL 個位走一轉, 你就知, D垃圾連食支煙都未撚識食, 食撚到吐口水, 食到嗽

利: 浸中
你呢d撚樣就影衰香港人
咪係度偷換概念啦,食肆衛生差同人樣邊有得比

打手都俾少少質素啦

利申:間野真係出名難食,夠膽俾幾舊骨當雞鎚湯仲係肉渣煲出嚟
直情領先全世界添啦,最好就文革式批鬥啲staff添
呢個post有好多打手喎一嚟就5 6 7個負皮/正皮
香港人係咁 示威又驚激嬲共產黨
難食還難食,無其他途徑去表達呢件事?
呢幾年bu咁撚多d爛仔新聞,諗住爬理工武術大學頭?
有聲
關你春事呀?返去讀多2年書先啦
所以可以講粗口同掉野?

無人拎支槍指住你迫你食,你明知難食點解仲去食?
出得嚟行 預咗俾人負皮㗎啦 最緊要有班學生水魚
講粗口都唔得
香港咪多得你班和理非非囉
學校入面冇撚得揀啊屌你老母,你同d話香港收皮咪移民囉嗰班撚樣有乜分別
附近有咩食呀?你煮俾我食?
好撚多bu五毛係度,讀好d書上少d報紙啦
雞先定蛋先嘅問題
到底係啲學生係爛仔
定係學校嘅制度迫出一班爛仔?
之前普通話單野咪一鳩樣
冇試過咩?
早兩年學生會搞食蟲
跟住終於就換咗供應商,以為可以好少少
呢間咁嘅垃圾一開始係幾好嘅
不過後來咪又恃住自己獨之後搞撚到夠膽死夜晚8點都未夠個canteen乜柒都冇得食
你咪撚係到9up啦 你過來試試?
你覺得好食既話 請你食足hallcan三餐又點話
你第一個同我收檔啦dllmgh
浸會大學生水平
幾敢言 但差點武勇
有片未?
連登成日笑鳩city poly 浸大 都唔知真係有幾多人讀緊大學 莫講話三大
浸大係咪無學生會/宿生會/膳委會去處理學校canteen質素問題?你地學生無權用程序趕個供應商走?食狗飯係你地拎嚟,根本係你地有權個班學生辦事不力。走入去係到鳩嗌好有作用呀,做乜唔反埋佢枱?你地咁威,個staff聽日實會用多啲心機去煮飯啦
唔想食屎就係要咁啦 唔通食完屎仲要講多謝咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞