BU宿生quit hall日 不滿飯堂質素差粗口鬧女職員

328 回覆
986 Like 18 Dislike
Bu hall can 真係好撚圾垃 啲菜臭之餘 飯多水到好似粥咁
職員日日死老豆 又無禮貌 問佢少少野又閪口閪面 成日啲野叫完去攞先知無哂 要轉食其他野
試問野食閪 職員閪 服務又閪 最尾一日先嚟屌 已經好撚比面
難食還難食 你屌班職員做乜姐? 你唔鐘意食咪出去食囉
又要平 質素係差d ga la
直必
年年都係啲cai狗出事
點解呢個hall d人咁柒 咁幼稚
個個都覺得自己好型好威,到你地出過黎就知自己當年幾咁型
我係tyrion就驚你
關狗都可以大條道理話自己係因為政治因素被校方迫害
人哋問幾條戇鳩仔點解俾人退學係咪要答人比canteen用劣食迫害
講到自己mountain咁
兒登仔真係好on9
D野難食走去屌個執碗阿姐
仲要有人撐話屌得好
分返開
係有堆戇鳩仔撐
屌人嗰堆又未必連登仔嘅
如果唔係又有位比人入
我無話連登仔有份響條片入面屌人
純粹想話前幾頁撐片中屌人既兒登仔好on9姐
有無人起到佢地底
想睇下佢地個樣究竟有幾on9先可以係大庭廣眾下發癲
公道講句
佢哋屌啲食物姐
段片都冇屌過啲職員
淨係得蘋果文字描述
你話佢哋屌埋林鄭都得啦
一方面報紙佬吹得就吹
另一方面讀者又唔撚用腦
已經好耐冇聽過人講食咗弗得
浸大自己都冇尊重過自己啲學生啦
點撚樣要人尊重你呀
今次班義士高質過上次班粗口仔啦
你咁講會比啲bu仔屌架人地爆晒粗屌阿姐咁勇武,你串鳩佢地呢班爆粗bu仔功績直逼語文中心停學個兩位義士啦。今次canteen一役成功推咗上報,贏咗勝利嘅一仗同全世界嘅讚譽間canteen今日一定嚇到瀨屎煮返好餸,實唔會當你地係狗然後煮狗飯比你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞