BU宿生quit hall日 不滿飯堂質素差粗口鬧女職員

328 回覆
986 Like 18 Dislike
推到錢大康知道咁就好快得
之前唔係過左果條唔知乜柒條例,話毀壞校譽都可以處分架咩,等你班撚屌咁撚寸,以為自己做英雄
真係停學既話好快會變悲劇英雄
雖然係事實
但屌 唔好等到畢業先講
又要威 又驚7咁
其實唔平 食個lunch都接近四十蚊
希望佢地無得畢業
好型
升高中未
難食走去投訴冇問題, 爆粗都冇問題
最大問題你班弱智學生明知難食都走去食先抵死
人地做生意, 整啲幾十蚊屎又有人食, 比你屌兩句又有錢賺
難食咪唔幫趁由佢執囉, 你地又做乜養起佢呢
自己學校 canteen 垃圾耀武揚威就叻
政府垃圾唔知有咩行動呢?
好肉酸 街邊啲爛仔咁
唔好食一係同校方反映,寫投訴信囉 走去屌人老母同掉餐具 好唔好意思
你係咪有份爆粗啊?
你同班基層阿姨爆粗有撚用啊? 走住黎屌?
慌死你班柒頭見到校長咪又係死狗咁款收晒爹
關sir都要革出校喎,咁呢班廢青咪....
呢啲咪BU同三大嘅分別文化素養乜都無,讀撚(矇)左
睇條片似hi左野喎
唔俾畢業全部讀多年,唔俾申請資助
其中一名身穿蔡元培堂足球隊波衫的男生,更數次將餐具擲在地上

又係啲一死Cai狗影衰哂
早出聲又可以話唔忍得,食2食就嘈
忍夠4年臨走出聲 又話人搞事
總之香港人出聲就係原罪
以後餐餐直接食狗糧算啦
食完狗糧記得唔好嘈,一嘈就係搞事
出聲就啱晒?
你而家咁出聲對件事有咩幫助?
定係淨係屌完就算?
除非個阿姐係老細
否則你出黎做野,明明係間公司有問題,而d客屌你你會點?
到時你咪又搵理由話唔關自己事
咁而家屌d阿姐有春用呀?
定BU迫你食狗糧呀?
好撚型
作為一個cityu新生,i am so pound of my school
班mk仔夠薑嘅就入去屌班廚房佬 屌阿姐做乜尻
而家啲中學生咁難服侍,咁難食咪自己出街食囉
不平則鳴唔係咁樣鳴囉
有訴求可以正正常常向bu反映
而家咁樣為難個職員根本對件事冇幫助
而家上埋報紙
公眾嘅目光都放曬喺佢地行為上面
唔會逼到bu正視canteen食物質素

更何況食物質素差都唔係第一日嘅事啦
捱足成年等到quit hall先講?
有心搞事咪認左佢囉
包裝到不平則鳴咁正義
雖然BU飯雖然真係難食到出晒名
但係都未至於食到咁大怨氣嘛
難食就要屌人老母
浸中on9仔

屌完好食D?
三十幾蚊一個tea仲要難食都仲叫平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞