[詳細分析]逃犯條例通過,香港樓市必定崩潰

180 回覆
300 Like 15 Dislike
上樓好機會
成班買唔起樓嘅連登子FF到射精

瞓啦仲喺到幻想樓爆

樓爆嗰陣你都做返歸做量地官啦 無錢交租上網去瞓老麥添呀
係就好lor
你呢啲都係假設
有咁容易就好
香港樓價只會不斷咁升
就算美國取消香港關係法,香港樓價都係會升
你睇幾個垃圾會議員
劈價一球都即出呀
到時渣現金都無用
渣美金就有用
事實係好似年頭咁 樓市跌少少已經爭住入市,盤源又少 冇人放盤...轉個頭又升番
到時十大僱主都走晒啦 商家佬利益為先 香港人逼不得已為中共賣命 窮人含撚 香港gg

就算假如無走資 條例通過之後假以時日同大灣區都無乜分別 同幾億人口爭飯食 做爛市 到時人工同大陸人一樣 生活都成問題啦
查冊, 睇下有幾多大陸人落黎香港買樓, 全部涉嫌走資/違法經濟活動拉曬返去
好呀好呀
連搬龍門都可以講成真理
搬龍門大師又瘋狂9up
點解跌到仆街就一定要升番先叫合理

大把國家租金佔生意成本比例都不過
所以大家明托市狗反逃犯條例係有私心
Google 議員賣樓就知咩事
仲有行會成員賣樓 仲要劈價
你懂的
本土派

大陸黑錢炒港樓令香港人住得差>反對大陸黑金退市
香港鋪/office租高營商困難> 驚租金無機會再創新高

而呢類人就9up自己是其是 非其非
唔會係即時
你見班建制都鬼鬼祟祟劈價
保持一個月幾單破頂
領導先走呀
有排爆 唔洗咁快買 同埋自住好啦 未來香港樓市冇咩上升空間
睇班港豬廢老去衝
三毛? 減咗人工?
走梗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞