[備戰歐聯決賽] 熱刺 對 利物浦 6

1001 回覆
12 Like 5 Dislike

James Pearce:
Liverpool could generate £100million from sales this summer. Some big decisions for Klopp to make as loan players return. #LFC
https://t.co/0nx8Wg56Q6

Nathaniel Clyne looks certain to be sold following the end of his loan stint at Bournemouth. Liverpool want around £15million for the experienced full-back, who has also attracted interest from West Ham.

Simon Mignolet could also depart after six years at Anfield. The Belgian goalkeeper, who still has two years left on his contract, is keen to play after a season spent as Alisson Becker's deputy and would cost around £12million.
ajax barca manc juve 全部聯賽冠軍
又係賣人時間
䁠最多錢仲要賣人籌旗
屌你老母

Man City, Liverpool, Chelsea, Spurs, Arsenal, Man Utd: Top six transfer targets (David Ornstein)

https://www.bbc.co.uk/sport/football/48278922

- 利物浦陣容完整,無需再洗大筆錢買人
- 要改善陣容,可能需要用天價買人。FSG 會繼續一貫精明買賣策略,依家利物浦無需要、無機會同無財力去買一個天價球員
- 如無意外利物浦只會簽一到兩個人,而價錢唔會超過上年沙基利嘅 £13m
- Moreno 同 Clyne 似走,所以會買閘位替補,但未必係指定買左閘或右閘,會傾向買可以踢多個位嘅潛力球員
- 進攻球員方面,高普會用 Brewster 代史杜,另外會想簽一個多功能攻擊手方便輪換。奧力治唔續約都好都會留到完約
- 利物浦唔介意球員完約 free 走,如果佢地覺得球員幫手踢多季,價值大過賤賣收返少少錢的話
- Wilson、Kent 同 Grujic 可能再外借或賣走。Woodburn、Ojo 同 Ejaria 都有機會。
- Brandt 唔會簽,利物浦已經有沙拿,球員亦唔會想嚟爭正選
- Werner 都唔會,球員唔會想嚟爭正選
- 利物浦上年係追過 Fekir,但依家有 Shaqiri,加上有 Ox 回歸,所以 Fekir、Brandt 同 Werner 都唔係目標
- 會令利物浦改變主意嘅突發情況包括有人傷同有主力走
- 杜曹對費奴有興趣,但利物浦唔會考慮
啲錢留係到把撚
13m 落英冠都買唔到人啦on9
而家D 利記轉會分折文 真係膠up多
無需要,無機會,無財力?

仲有woodburn ojo呢d留嚟把撚
ojo已經21仲係踢到一pat屎會有幾多潛力
細過佢哋嘅jones明顯有天份過佢哋
個下巴仲尖過個領
Leeds又季尾黎料
同利一樣
d錢拎黎派息??
獎金2億幾 洗唔夠20m
講出嚟真係唔怕俾人屌
點會冇財力
人地鏝城用200m增兵 利狗用20m
掂呀fsg
個勢似下年變返爭四
列斯又升唔到
米拿唔回家又洗少10m
13m買哂啲維園阿叔去踢啦
Clyne係借唔係賣?但缺人都借得 一定係打算賣埋啦
屌你老母
唔夠後備用真係自己攞嚟衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞