[備戰歐聯決賽] 熱刺 對 利物浦 6

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
成個埃及市場無左
FSG:比唔起人工 不了
發現佐真奴仲慘過早幾年既軒囝
佢係有腦既
可能出年到佢大爆發呢
較早前,多個英國媒體指出,曼城球員在成功衛冕英超冠軍後,在飛機上唱著諷刺競爭對手利物浦的改編歌曲,歌詞更涉及受襲球迷 Sean Cox、希斯堡慘劇等敏感題材,歌詞撮要如下:

// All the way to Kiev, to end up in defeat, crying in the stands and battered on the streets, Kompany injured Salah, victims of it all, Sterling won the double, the Scousers won f*** all //

對此,Liverpool FC - Liverpool Echo 作出評論:「這是非常強烈的對比,高普把失望的情緒放在一邊,祝賀曼城贏得冠軍。安祖羅拔臣、雲迪克亦表達了對曼城的祝賀。利物浦的表現盡顯尊重,但曼城的慶祝卻是缺少了這些。在網絡流傳這些影片是羞恥的,您希望這是假的,他們怎會有著這樣的行為?可惜的是,這是真實情況。」

「這些讓人憤怒的影片,以及曼城的回應(澄清指控失實)都可以提醒我們,金錢是無法買來底蘊的。」

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/classless-manchester-city-players-should-16276455
早期神軒慘好多
所以你利咪成日比人笑扮受害者
2弟做乜撚都錯架啦
話說有冇手足知道邊度仲有今季紫色買
以下哪項為利物浦羅致麥巴比失敗的原因?
A. FSG 不願意付錢
B. 麥巴比無意加盟
C. 巴黎無意放人
D. 以上皆是
有A就得
包皮市場全世界
吹緊包皮?
老細中文都幾好
算吧啦 鏝係咁上下質素
屌你老母FSG
每日都屌一次 屌到買到人為止

利轉會同連登有圖冇分別:
會大手購入=買一個
買一至兩個= 唔買
唔買= 真係唔買

留名俾FSG黨bin我屍
開左窗都咁靜
其他球隊無動靜既
應該唔會第一日就deal 嘅,依家阿豬阿狗都講緊30m up,係會靜少少
得13m 可以點嘈
得英超完季啫
其主流聯賽都未完
班埃及膠不了
快啲有屌摩強勢加盟第二隊既消息
All J news
咁康樂組組長個位咪懸空咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞