[備戰歐聯決賽] 熱刺 對 利物浦 6

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
有古狗唔洗破密閘破得咁辛苦
有古一招對面要防遠射空位都多左
利係需要一個遠射球員在陣
姐代表有120m使
原因係因為利太度縮 冇錢比
法國《Canal+》記者 Philippe Carayon 表示,皇家馬德里正計劃於今夏簽入沙拿,而雙方目前已進行初步的接觸。此外,美國《FOX Sports》亦指出,巴塞隆拿銳意於夏天尋覓取代古天奴的理想人選,沙拿正是「地上最強」的目標之一。

https://www.foxsportsasia.com/football/la-liga/1099207/reports-real-madrid-conduct-initial-talks-premier-league-golden-boot-winner-liverpool-mohamed-salah-sadio-mane-pierre-emerick-aubameyang/

咁又唔完全係ga, 疤要止蝕100m先有計傾,我相信好多巴打都唔讚成買
巴唔搞得利球員
疤傻撚左
巴表示 咩叫唔搞得 250M 支票係到 放人就自己拎支票
FSG依家識學皇馬巴塞咁set回購賣人
唔使太擔心會走寶
古狗+150m, 咁真係shut up and take my money
唔好搞文尼就得
thank you salah
沙拿至少都150m啦 又夏殺特又沙拿 皇馬有冇咁痴線
咁不如要ec go + 150m
反正皇大把$
講到剩洗250咁
一早講左巴西人去巴塞冇乜好結果
成班係咪唔記得左上年salah點carry
竟然話150m就byebye

情感上古9當然唔會返嚟
但其實與其50-60m買個唔知啱唔啱用嘅返嚟
倒不如100m買返古起碼一定啱用先
Btw dllm 25古抵撚死
咁我寧願買兩隻50m都唔會100m買返古
沙拿我都認同岩價可以賣
李華度,朗顛都叫風光過,古咁貴買番黎,係直接機會都唔再比(打左一季半就要收皮,真係痴線),其實真係好絕情,都證明佢係隊友,球迷心目中係地底泥
誤會了巴打,係150m+古/ec go, 150m係絕對唔放得
我有100m 就all in dybala
唔踢得 ,都擺得 可以賣下波衫,引啲女迷利
買返古狗真係試下新野好過
100m 要isco仲好啦
阿辛,ec go,雲尼+100m換,諗得過。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞