[備戰歐聯決賽] 熱刺 對 利物浦 6

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
應該即刻比呢度利子搶左
佢地著女裝
可唔可以教下我
病到乜都食唔落就得
呢啲叫脫水。。。快啲飲返啲水 食啲野就會脹返
我知
但喉嚨痛撚到火燒咁 飲水都痛
利記試下唔offer新約 球迷暴動都似
今季入少左波,但速度同盤扭都仲係度
仲有佢既波底真係好好
2個德國人買唔到了,其他既同等實力又貴咁多唔買
買人未
18歲踢st 想係一隊踢都幾難
呢樣真 肯唔肯簽又一回事,但起碼但得一份新合同先
上年呢度啲人咪又係叫交屁 力架
又話沙拿文尼只留一個 個個都叫交屁走

總之嗰期邊個態差就叫佢lan
沙拿都叫走我真係想知有邊個頂到佢
而fsg又買得起
有冇利?
阿仙奴
- 之前有消息指,如果只踢歐霸,轉會預算得 £40m。但如果有歐聯,可能會加到接近 £100m
- 想買中堅,Telegraph 記者 Jeremy Wilson 曾報導Djene Dakonam 係目標
- 想買中場代 Ramsey。之前傳過 Nkunku 同 Rabiot 但已經唔再係目標
- 想要翼位球員。之前傳過嘅 Perisic 同 Carrasco 應該已放棄
- 其他補強位置包括前鋒同閘位
- 杜曹對 Aubameyang 有興趣但阿仙奴唔會賣

曼聯
- 首選中堅係 Koulibaly,但售價高達 £130m
- 會同曼城爭 Wan-Bissaka
- 有留意 Rabiot 但要睇 Pogba 走唔走
- 攻擊球員首選係 Sancho,球員本身都想去曼聯,但曼聯戰績差,Sancho 唔想唔想放棄歐聯足球
- 其中一間 Daniel James 有可能去嘅球會,但交易未接近完成

阿最缺後防但成大段字得一句
獌就算9數啦 仲話就算冇歐聯 有都買到人
哎,香港真係死得,走又走唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞