OUHK Part Time Degree (DL 遙距課程)

549 回覆
16 Like 34 Dislike
學 C program ?
只係pointer 都玩死你
係, 呢科點
教得好唔好,值唔值得俾錢讀
pk, 黎緊要讀
我只上網睇呢科係讀咩
冇去讀
寫 program 從來都係自己搞掂, ou教得好唔睇書唔上網搵資料都係冇用
咁如果我只係想讀黎洗左我讀undergraduate fail jor 既一科底,建唔建議讀,定係自學考cert/做d project 出黎
我唔知你要使邊個course既底, 我又唔知你讀緊咩...
不過我會只會說C program 不易學得好
如果純洗一個course就最好就是再讀一次, 或者是選擇一個自己容易上手的去報讀
如果工作上不會用到 C 就最好不了, 除非你好有興趣學 C
我都報左, 留個tg 交流下?
如果我報左t01 佢比左t02我 我又想上t01
可以點做?
唔撚理佢,照上

最多坐滿人先走
咁交功課果d點? 係咪網上交?
交功課係交俾t02個tutor,但你照上t01嘅堂

功課一向網上交
thx 巴打 btw 我係新手 所以好多野唔識
新手,即係師兄弟啦,更加唔怕問
My uncle is a physics professor 👨🏻‍🏫 at the university. He along with his team are currently solving a notoriously difficult math question for all they’re worth. Hopefully they’ll find answer to it soon.
呢個post有個大TG group 歡迎一齊傾
我都未加tg 添...
想問幾時係deadline ?
報名入學
好似9月1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞