南亞義工同細路女單野點解冇報紙報?

688 回覆
1172 Like 48 Dislike
有冇聽過 child grooming
好多 pedo 都係一開始同小朋友嘅屋企人熟咗
之後先搞個細路
呢啲人仲會搵藉口
似熟賣熟獨自約個細路出街
屋企人亦因為關係密切而唔會有介心
外國好多例子都係屋企人察覺唔到一個好親嘅朋友/家人原來係 sexual predator
阿叔可能想硬都硬唔到
想問下你係街見到有中年男人抱住個妹妹,你即時有咩諗法?會唔會即刻搵差人拉鳩個男人?
起碼都要令個呀叔知道呢D姿勢都唔許可啦..

細路咁細個未邊識, 做大人更加要做榜樣講定男女授授不親啦
通左天 告唔入都夠佢身敗名裂

唔該睇下正常男人同細路女親密接觸嘅姿勢/手會放邊
對比下呢個義工同katkat...
michael jackson都可以比人屌戀童啦
你應該真係柒到冇朋友個隻先會以為靚仔做乜都得
起碼都要令個呀叔知道呢D姿勢都唔許可啦..

細路咁細個未識, 做大人更加要做榜樣講定男女授授不親啦
我覺得係你地心邪以貌取人啫
好撚不安
你level係你定?你盲撚咗?事實擺撚到喺你面前都唔係evidence?

仲有,乜撚嘢出於同情心?為受害人取回公道呀?好有迫切性?
呢件事係CP呀,保護兒童係成個社會應有嘅責任,因為佢地無能力保護自己同埋未識得去分別事非,已經出哂社會基本道德底線啦,你呢啲人剩係識搵嘢嚟嘈,連咁基本嘅普世價值都唔識,真係唔知你咩「Level」
WTF,假設佢無扯都好難證明佢有淫念
好不安
LM 睇定D先 小心集體炒車
個女仔張張相都開心
好難明白同個細路女影相一定要痴到實一實?!?!??!

佢咁樣影相為咩?唔會貪好睇哂命掛?

如果係果o的人渣仆街死變態應該唔會咁高調放相上網

炒硬
樓上覺得佢無問題嗰啲,是否比自己嗰女佢攬過?

有人幫佢影又點?有人在場又點?
代表佢可以瘋狂又攬又掂啲細路女?
作為男人,毒又好醜又好靚仔又好,無論接觸任何年齡層嘅異性都應該識避忌啦,

佢係南亞社工,啲南亞人有求於佢,就算覺得有問題都未必出聲啦
可能佢就係有種想show off嘅心態?
佢仲會grid 9張小朋友嘅大頭 寫哂日子咁
好撚痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞