南亞義工同細路女單野點解冇報紙報?

688 回覆
1172 Like 48 Dislike
呢堆相睇落更加明顯喎

第一張圖影相就同個小妹妹身貼頭貼,隻手勾住膊頭勾到實,同小妹妹家人影相就好普通咁坐

第二張圖5張圖有4張有細路,除左一張相係食飯跟長輩坐,其他相佢都黏到個細路實一實咁影,大圖仲要坐大髀,摸住個pat位

第三張圖同阿婆明顯只係扮close,雖然頭有貼頭,但個身同阿婆之間有明顯距離,亦冇勾實阿婆,只係放喺肩背位冇特別攬緊,同佢攬小朋友全身緊貼嘅動作完全唔同
痴線 睇相睇到你諗埋呢啲野

都唔知邊個先係變態
無實質證據
左膠果然無個好人
戀童死變態佬
踢佢番蝻亞啦 順便帶埋d蝻細路女走 唔好留係香港就冇人想理你
呢d相根本公開既,罪証會唔會公開呀?

我既point係,憑呢d相,只可以話親暱,但去到CP predophile,根本未係足夠evidence

我建議hack入去佢部電腦,搵到CP相,先好作出指控。否則同689一樣,乜鳩都下結論先。
呢個post就係有人見到呢啲相揭發佢戀童
你on9?
Abducted in plain sight
心唔邪又唔變態嘅你,覺得摸哂胸同講啲咁嘅野係正常男人對個細路女做得出?

咪係囉,咁先可以搜集合理證據
直頭去到痴漢級別,唔使審。
另一邊連登仔咪屌鳩其他女仔metoo
AV仁
上個post有人報咗
條友今日刪晒啲相
IG private咗
Cp係咪法律有訂明

唔係網民覺得
我email咗女仔間學校、香港保護兒童會同深水埗區議會 希望佢地真係會睇吓啲相同調查吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞