南亞義工同細路女單野點解冇報紙報?

688 回覆
1172 Like 48 Dislike
有人淆底唔敢出聲, 淨係瘋狂留負皮洩忿
似仆街晶多d
咁即係揸機幫手影呢d相條友都係男人啦
男仔就冇問題?
有啲戀童男女都搞架
黐撚線,點解咁多連登仔覺得佢嘅行為無問題,係佢樣衰先比我地屌吖

首先,有少少常識嘅大人係同小朋友影相 尢其異性嗰陣都會盡量避開接觸到D 敏感部份。但係呢條撚樣同個細路影相面貼面都算啦,仲要比個妹妹坐係佢條J 上面,唔單止上面嗰D 座蓮,有睇隔離post 就知仲有好多。

其次,佢一個無血緣關係嘅啊叔成日帶個妹妹係泳池游水好咩。仲要睇佢FB 似係條撚樣自己帶個𡃁妹去男廁換衫wo.

第三,屌你老母唔撚好偷換概念啦,有問題嘅係佢嘅行為唔撚係佢嗰樣,呢D 行為比比鳥咁嘅樣做都比人屌到黐線啦

大佬,你一兩張就會咁啱啫,咁啱瓜田李下啫,屌,又唔撚係woo,佢成撚個FB D 相但係咁撚樣woo.

仲有D 話南亞抵死,我屌你老母,抵制cp 係不分國藉㗎。佢只係一個小朋友,無論佢係咩人,佢都唔應該受到咁嘅侵犯,佢應該係同其他同齡嘅小朋友一齊玩,快樂地渡過童年,而唔撚係比個變態啊叔係咁逼佢做d 唔啱佢年齡,或多或少有d 性暗示成分嘅動作。

保護佢地小朋友係我地成年人應該做嘅野,我唔明點解有D 連登仔仲可以話個妹妹係抵死,條撚樣係義士,今日慘糟毒手嘅係其他人嘅小朋友,聽日可能就係你地嘅小朋友吖。尢其佢地呢個年紀嘅小朋友受到侵犯自己又未必知,知又未必咁講比大人聽,我地係有責任建設一個可以比小朋友安全成長嘅環境㗎。

sorry for 太認真,因為真係好嬲
完全同意
巴打你真係好嬲先係正常表現,正常人都應該係要係好嬲,我都唔明一個人嘅價值觀要幾扭曲要講得出呢啲垃圾說話,呢到實有班人係要玩唱反調,唔使理佢地,最緊要繼續推個post引起社會大眾關注,唔好放棄
呢個叔叔識玩
講得好好
小朋友係應該要保護
唔可以放過依啲變態佬
幫推,不過其實係咪要blur 咗個小朋友個樣
警方都唔受理啦 依啲間接證據
其實親密動作又唔代表佢衰13掛
不過條友好似好鐘意katkat
但有越軌行為啲蝻家長都炸型muslim喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞