南亞義工同細路女單野點解冇報紙報?

688 回覆
1172 Like 48 Dislike
你有你跟facebook youtube嘅準則,我有我跟呢個專係用嚟分CP級別嘅COPINE評級表,我覺得係4-5級,你可以唔同意,講完

source: https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%85%92%E7%AB%A5%E8%89%B2%E6%83%85#%E5%90%8D%E8%AF%8D%E6%9C%AF%E8%AF%AD
咁座根本唔舒服,又距離太近,正常小朋友都唔會咁做啦
好大機會有人咁教佢
Push
做得好,對付南亞狗就要用非常手段
咁多人屌9 個男人,有無諗過南亞人喺香港做左幾多衰野,強姦過幾多香港女人?打傷過幾多香港人? 知唔知咩叫敵人?
就算我同d親戚侄女都唔會坐到咁貼囉

呢個老嘢相當有嫌疑
成班偽君子開口埋口保護兒童,屌你老母依家我地香港兒童落球場玩都俾南亞幼蟲打呀仆街!
光源氏計劃?
你跟rules都跟錯,第二級都未到,你話d相係第四級,學咩人出黎拯救受害人呀?
得啦得啦你話係就係啦屌
真,老實,無受害人企出嚟真係無佢乎
面對面坐大脾呢下真係
咁你咪老屈囉
我覺得侵犯級都有啦喎

不過我覺得姐,個人道德底線比較高,唔似你
條友根本文盲,亂Q咁屈
香港01今次唔識抄喇?
屌你老母呀死妓者
有正經嘢就唔做
抵你一世寫字食屎呀
屌好核突小朋友大個睇返啲相實有陰影好慘
成件事,根本好鬼

我睇下支持班人既起底,都發覺有些共通點,好不過可能係我陰謀論,有興趣自已睇下
我同你都唔係法官, 你覺得未到第二級, 我覺得係4-5級,無問題架WO,你咪繼續有你嘅睇法囉。
點解一定要迫人跟你嗰套先係啱呢?我對呢個表嘅定義嘅理解就係接近疑似4-5級,咁人哋係咁寫, 我有我嘅理解。咁你唔係, 咪唔係囉, 唔係同你一樣就係老屈?

咁是但啦屌
—係道德搭利班,明光社
一係背後有野,借刀
阿婆,男人男仔都唔放過

男仔唔面對面坐大脾?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞