南亞義工同細路女單野點解冇報紙報?

688 回覆
1172 Like 48 Dislike
睇完佢fb覺得似係好人黎 只係衰在個樣生得衰 會引人誤會
有冇人backup YouTube d 片?
屌你老母有哂證據
啲媒體死撚哂呀?唔報?
Mj翻版
民主黨報嚟, 梗係要先問黨意見
好撚嘔心 幫推!!!!!!!
咁嘅影相姿勢
Chris Evans 都會俾人屌啦
可能覺得未係時候爆出來住
記者自己都要蒐證調查下先
佢一出有咩事要孭鑊
好撚仆街真係
抽水個啲又拿拿林出news
做下實事啦

HK01
連登仔們批准你抄今次個post 唔抄就死全家
唔係幫條友,不過講真就算收到你報料,都唔可以憑幾張相就話佢搞細路,要時間探下料。
我覺得佢點都覆一句「收到報料」咁都好啲呀
push
佢都好老下話
Lm
點撚樣好人呀? 睇完fb就覺得好人?你睇邊個fb會覺得唔係好人呀?定你覺得係fb寫住“我有戀童癖”咁你先覺得條友戀童?

咁撚痴漢同個妹妹仔影埋d性交pose都可以覺得正常?
你洗下隻閪眼用下你個死人腦再話比我知邊忽正常呀不如?
引人誤會 ?我屌你老母咁都講得出
使唔使扑嘢拍埋片你睇先唔係誤會呀
呢單野班記者應該都mon緊,唔覆你又係仆街左d
報都報比民建聯先啦,佢地㳘哂口水等緊你
我有幾敏感呀 你好似仲敏感
我覺得你好戇鳩啫
依家既evidence係要安心偷食條的士片既level架,你地有無先?

無的話,即係出於同情心?為受害人取回公道呀?好有迫切性?
條友戀童架 只會不斷搞d唔識性嘅細路
大個咗點會仲同條死肥矮毒柒搞
好似有人幫佢揸機影?

等睇連登仔炒車
已經唔關樣事
講真懂性以嚟我老豆, 甚至老母都唔會咁攬我啦
你都幾好笑,咁佢老豆老母有睇住係咪就代表可以姦埋佢?
呢啲性交pose有無人睇住都唔應該發生啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞