南亞義工同細路女單野點解冇報紙報?

688 回覆
1172 Like 48 Dislike
屌你喇
報都無人報吓仲撚鬼喇
平時狗屎垃圾post都秒抄
今次推咗超過一日都無報過
蘋果成日都係咁
其實啲記者跟post跟得好密
分分鐘琴晚已經知
一句講哂
撐條友唔係戀童嗰班死仆街
點樣解釋佢驚撚到del哂啲相?
push
秒咗
咁你仲唔報警
論點同例子係連登討論區好正常咋wor
有幾敏感啊
你覺得無問題嘅
祝你第時生個女出黎日日比好似呢條鹹濕矮毒柒阿叔咁樣攬住un+摸胸+錫
既然你都覺得無問題
如果就咁用幾張相話佢戀童 咁咪仲無理據過metoo事件嗰啲女?記者無可能咁樣亂咁報

利申 睇啲相都覺得好唔舒服 信條友有問題
最尾嗰張nudity?
好癲真係
其實有冇諗過係睇嗰啲人心邪

外國好多都係咁
正如香港有好多出名黑社會,你明知佢係作惡多端,但都咬佢唔入一樣,就係因為無証據
中肯
有個gif錫埋咀喎,就算兩父女都唔係咁好啦
何況外人

琴晚報嘅,到今日都未有消息
貼返我另一po回覆

屌 呢張佢扯左旗bo
我有教過南亞妹妹
佢地鐘意你係會多身體接觸 仲成日錫我面
我心諗佢地錫甩曬我d妝 係咪想成口粉

我係女(我都唔想講 不過廢事你地告我)
都唔會同d男既小朋友/南亞細路仔咁親密
而且就算係女人/女小朋友 平時影相都唔會咁親密囉好冇
影過相 都係抱住 頭向外 唔會面貼面
而且真係鐘意小朋友 一定po多d group pic 同俾好多小朋友圍住
個主角唔會係自己 會成日拍下小朋友片 影佢地獨照/生活神態 幫佢地記錄多

大家睇到都咁不安 性交姿態都出埋 又只係同女親密
咁證明唔係單一角度啦
講真我同老豆 親戚 表哥 同歐洲朋友定咩都唔會咁close

佢有老婆都話
佢又單身又點
劉明
有人報咗
你睇清楚先啦
坐蓮咁坐仲叫正常?
拍撚哂片日日po相James and kat kat都叫正常?
男人老狗同個𡃁妹攬埋一舊都正常?有啲仲無著衫/衣衫不整
係咪單純到連扑嘢都唔知係乜嘅人先叫“唔心邪”?

你睇安心段片嗰陣係咪都可以咁講㗎喎:

「其實有冇諗過係睇嗰啲人心邪

外國好多都係咁

所以你係咪覺得佢地都無偷情?

好單純呀你 個心完全唔邪
My sin, my soul
我睇唔過眼姐,有人無實質證據,亂鳩咁屈

呢個post好特別,咁多人撐,由一開到二。我係小數有意見,以我上高登連登咁耐,我應該已經俾其他巴絲打屌到上天花版。但今次只有一個好低質既同我嘈,好奇怪。

我依家仲未睇得透,呢個壺蘆賣咩藥?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞