投訴魚柳包冇醬!店員重做「加到像廚餘」 顧客怒:報復我嗎

296 回覆
1229 Like 14 Dislike
我住澳洲魚柳bell加醬要加錢
佢唔記得加我一定屌到佢反艇
廚佬大撚晒呀?
我之前是在麥當勞打工的,而我加魚柳包醬的原則是:
「幹你娘加爆」
沒錯,就是幹你娘加爆,老子才不管甚麼公司虧損三小的,每次加的醬就是姬芭一大包。小醬加成大醬,中醬加成巨醬。大醬買一送一,跟把整個魚柳包站的醬料全送給你沒兩樣。

我還記得,我那個月上班25天,經理跑來跟我說,這個月魚柳包醬虧損二十六箱,你有頭緒嗎?

我他媽的怎麼會知道。
呢隻醬點薯條好撚正
比咁多我就正
你知唔知咩叫睇面色
無計 廚房佬打工無得趕人走 先要做埋呢啲野表示不滿
另一個角度諗 去食日本料理一般都係個師父話事 上菜次序 用料 你想要醬油有時都唔比你落 會話破壞左佢啲作品既口味 你死都要落佢直接趕你走唔做生意
人地係尊重個廚師既作品 欣賞先去食 而唔係去到要求人地整啲你想食既野 你唔欣賞就下次唔好去幫襯
其他國家料理都係咁 要你跟佢推薦既方式進行
漏咩姐 多醬咪多左 你覺得唔夠多炸就去投訴
up乜9?
弱智咪撚上嚟鳩噏啦
戇撚鳩條友
廚房佬唔可以得罪呢個事實從來都係主流黎
唔知你之前見到post果班人做咩
第一句無加醬 第二句無醬 邊個先係真?無醬又無圖邊個信 從未試過漏一部分 只會成個包唔記得放入去
要知道m記嘅廚房狗係最唔可以得罪,人工低,而且好多後生仔,根本可以隨時轉工,一個唔怕俾人炒嘅員工係最無敵
你都戇鳩 你唔好話張多到滿瀉張圖係事主自己淋上去屈鳩人
你by第二句無醬就得
我by第一句無加醬就唔得
連登
老老柒柒咁多醬我反而好開心
咁佢要多醬喎
咪多醬囉
咁都唔滿意
唔係話無醬無圖邊個信丫嘛
咁咪多到滿瀉個張事主淋上去屈鳩人姐
本身都無諗過事主屈人 你咁講我又有覺得似啦
Y not?台灣唔係成日屈人強姦咩屈多醬都可能有
負你老母咩辣殺
除左加醬之外唔知有無加其他料?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞