投訴魚柳包冇醬!店員重做「加到像廚餘」 顧客怒:報復我嗎

296 回覆
1229 Like 14 Dislike
普通係打一槍2/3oz嘅醬
其實多醬打多槍都成oz
如果多完都係嫌少我就覺得過份咗啲
又唔係投訴俾得少咁都反
笑撚死,食個m記畀唔啱野,成班人都唔敢提要求

唔怪得我見有啲茶餐廳夠膽死自己落錯單,見新客入黎就問佢食唔食XXXX飯,個客話好,即刻上個落錯嘅飯畀人,因為知你地唔敢屌

唔怪得養到香港咁多食店態度咁串
邊忽似廚餘
落錯飯可以屌 無人話唔屌得
依加係加醬 姐係你杯野所謂既少冰少甜
識唔撚識中文呀?
沒有加醬就係無醬,邊有份第一句第二句
唔好用廣東話口語去理解其他地方既中文好冇?

仲有附圖第二張正常有醬既係正常魚柳包示意圖
唔知既搵返原link自己睇

個情況就係個客嗌外賣指定個包要有醬最後都冇醬
嗌麥記換就換左射到滿曬既包
正啊
姐係要用自己低賤,乜都唔怕黎打飛機真係可悲到一個點

利申 完全冇睇唔起過認真工作既飲食業員工,我自己sem break都做過sales,女朋友sem break都做過waitress
有聲
所以佢地咪要做m記囉
弱智仔黎班友
再投訴太多叫佢重做
驚你唔夠醬又嘈
咪撚食添
可能加左料
勾起返我中學做麥記嘅回憶

是咁的,10幾年前中學返part time m記
有1晚有個毒撚黎就係叫魚柳包多多醬比多d...

經理:同我整個特製魚柳超多醬,個客話要好多好多醬...

我噴左足足3分之1枝魚柳包醬落去個包道,feel到舊包好重比上面d醬更多,好似100個男人射精落個包道咁

最後,我整完跟手去廁所經過見到個毒撚食個包個樣好撚痛苦,但又唔敢投訴。

睇你以後仲夠唔夠膽嗌多多多醬
抵死啦 食個幾蚊包都投訴
投訴飲食最on9
9成同你加料
人又知廚房佬做錯 落單個個講溜又得 單野個客爆出黎鐘意點講又得 支筆係報紙佬點寫又佢話事
咁都叫冇醬
肯定係個男人好耐無打J姐...
做m記廚房佬敢玩野
廚房狗
廚房佬:咁多嗲,幫你加兩pat白汁
出面幾多妹仔排隊我都唔比佢食呀
個標題根本有問題
唔係冇醬囉
係冇加多d醬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞