投訴魚柳包冇醬!店員重做「加到像廚餘」 顧客怒:報復我嗎

296 回覆
1222 Like 14 Dislike
樓上成班烹飪師?
唔講以為廚房佬係d咩元首唔得罪得
自己做錯野俾人發現仲大條道理去報復
唔係你地勁呀,係你地冇道德咋
醫生醫唔好病俾人話係咪要轉登開錯藥毒死個patient?
it 9 寫program有bug俾人發現係咪應該熄左個server del code?
護士抽唔到血俾人話係咪要打空針發洩

姐係點解乜都做唔到剩係做到m記係有原因

就係已經低賤到冇得低賤,就唔驚俾人屌俾人投訴
好正,好想食

抵死

快點報復我
本身都唔少醬啦

睇文字話黎到係無醬
除非你食到有小強
如果唔係真係唔好隨便投訢,最多下次唔再幫襯

癡線 依家出街食飯仲要睇你廚房佬面色

你當然可以選擇唔睇佢地面色
後果自負

無專業操守既仆街 抵做一世麥記
個廚房佬唔射d精俾你算好彩

銀龍白汁
咁其實第一次個包係少醬定冇醬字就話冇醬,相就有醬
waste food
本身都唔少
比多又比你屌?
台灣版屌你老母塞爆
如果好似張圖咁少醬就個客on9
如果直頭冇醬就個職員on9
自己做錯完 又做錯一次 垃圾
到時又話人睇低你地

後果自負

投訴到你比人抄又得
見到有曱甴仲可以報食環署
睇下邊個驚邊個

我唔係廚房佬
一旦你食左碟加料既野,你告佢又好打柒佢又好都係七傷拳
如果造成你心理陰影,自己就傷得仲重
我記得好耐前連登好多人吹奏廚房佬唔可以得罪,但之後班廚房佬俾人圍屌左一排

依家睇返樓上個幾位,睇黎廚房佬唔可以得罪依個觀點又變返主流

唔可以得罪巴士車長
因為自己條命系佢手上

出餐之前唔可以得罪廚房佬是常識
樓上成班烹飪師?
唔講以為廚房佬係d咩元首唔得罪得
自己做錯野俾人發現仲大條道理去報復
唔係你地勁呀,係你地冇道德咋
醫生醫唔好病俾人話係咪要轉登開錯藥毒死個patient?
it 9 寫program有bug俾人發現係咪應該熄左個server del code?
護士抽唔到血俾人話係咪要打空針發洩

姐係點解乜都做唔到剩係做到m記係有原因

就係已經低賤到冇得低賤,就唔驚俾人屌俾人投訴

咁所以咪會繼續低賤落去囉
連基本責任心都冇
做得到d咩?
香港係唔洗下下都明刀明鎗咁玩
鼓勵你下下都嘈既一係鍵盤戰士一係on9

啲人下下話報食環,廚房佬識玩梗係玩你睇唔到果啲架啦,到時你冇仇報又食左落肚,人地廚房佬收你錢仲可以笑笑口叫你慢慢行

單細胞廚房佬以為人地仲會食,人地扮死報警成間舖生意都唔使做

出咗門口仲可以日日玩

咁你咪試下,告返你浪費警力啦傻仔
後果自負

投訴到你比人抄又得
睇下邊個驚邊個

我唔係廚房佬

你估廚房夠膽加重料,又咪加啲睇唔到食完冇事既野,唔通加老鼠藥落去咩
點解連登仔會覺得叫你地唔好得罪廚房佬嘅就係廚房佬

人地智商有限由佢地啦
我試過叫多菜
多到好似黎多左個沙律咁

下次叫多魚咪會多兩舊魚
我記得好耐前連登好多人吹奏廚房佬唔可以得罪,但之後班廚房佬俾人圍屌左一排

依家睇返樓上個幾位,睇黎廚房佬唔可以得罪依個觀點又變返主流

問題好多西客俾少少錢 要求多多
投訴到你比人抄又得
睇下邊個驚邊個

我唔係廚房佬

你估廚房夠膽加重料,又咪加啲睇唔到食完冇事既野,唔通加老鼠藥落去咩

加督啖都夠啦
你咪唔好怕得罪廚房佬囉
D野你食落肚之嘛

正如你搭巴士可以唔睇司機面色。但係一炒車就算佢終身監禁你都冇仇報。

你都戇鳩
我搭巴士可以有咩要求會令到佢炒車大家一鑊熟
唔好將馬場司機個單混為一談 個單野乘客要求明顯唔合理 仲要屌司機老母
依家就係食野少左一忽要求佢換番岩既 有錯?

無話你錯。我意思係呢個社會有 d 人做野係好衝動,即係你要求合理,佢都會覺得你係閪客然後搞破壞。
我唔係話呢單野要求加返醬唔合理,但有時候如果明知間野d人燥底又on9的話, 我寧願唔幫襯,或者唔好太多要求
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞