投訴魚柳包冇醬!店員重做「加到像廚餘」 顧客怒:報復我嗎

296 回覆
1229 Like 14 Dislike
我之前是在麥當勞打工的,而我產薯條的原則是:
「幹你娘塞爆」
沒錯,就是幹你娘塞爆,老子才不管甚麼公司虧損三小的,每次產的薯條就是姬芭一大包。小薯產成大薯,中薯產成巨薯。大薯買一送一,跟把整個薯條站的薯條全送給你沒兩樣。

我還記得,我那個月上班25天,經理跑來跟我說,這個月薯條虧損二十六箱,你有頭緒嗎?

我他媽的怎麼會知道。
拎最低工資廚房佬
真係冇嘢可以輸
幹你娘唧爆
服務業黎講 飲食真係最唔可以得罪個範 到時你都唔知食咩落肚
樓上講到廚房咁低賤 咁人地做低賤野咪正常囉
你要求人地做君子會唔會
多到咁點攞個包來食?
細鋪仲多野玩 eg消防條例
啲人下下話報食環,廚房佬識玩梗係玩你睇唔到果啲架啦,到時你冇仇報又食左落肚,人地廚房佬收你錢仲可以笑笑口叫你慢慢行
再加堆口水比你
唔識玩咁,明明唔使自己出手,大把途徑搞個司機
你都戇鳩
我搭巴士可以有咩要求會令到佢炒車大家一鑊熟
唔好將馬場司機個單混為一談 個單野乘客要求明顯唔合理 仲要屌司機老母
依家就係食野少左一忽要求佢換番岩既 有錯?
投訴到你比人抄又得
見到有曱甴仲可以報食環署
睇下邊個驚邊個

連登仔戇鳩㗎嘛 邊個comment行最頭佢地咪跟邊個
叫佢地思考吓咩叫合理都即刻hang機
除非個廚房佬夠膽落毒啦,唔係一定輸蝕過個客,人地要玩可以離場同間舖慢慢玩
但佢本身俾漏醬在先 魚柳包冇醬乾吞真係喉嚨都損
點解連登仔會覺得叫你地唔好得罪廚房佬嘅就係廚房佬
個個人多醬定義唔一樣
廚房佬覺得俾多咗你都唔滿意要投訴我
咁咪俾到成盒都係醬囉
咁咪一定多醬
咁你滿意未?
Btw 魚柳包個醬好正
係廚房佬同廚房狗嘅分水嶺
抵呢班垃圾做廚房機器唔係做廚師
單細胞廚房佬以為人地仲會食,人地扮死報警成間舖生意都唔使做

出咗門口仲可以日日玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞